Мамење на тестови?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте мамеле на тестови?

• Секогаш!

Гласови: 295 31,1%
  • Се случувало...

Гласови: 584 61,6%
  • Никогаш!

Гласови: 69 7,3%

• Вкупно гласачи
    948
ехеее...нема тест на кој не сум препишуел.....најчесто ливчиња си праам..ги кријам по џебовите.....ме немаат фатено до сеа
у прва пишуев и на клупа....и така....

Ретко препишувам,најчесто математика оваа година оти професорот не дава формули,па јас морам некако да се снаоѓам :wink:

А да препишувам,утре препишувам обавезно по информатика:pos2:

охо кај нас ако не препишуваш дека не си в ред те сметаат:jaj: на секој тест по едно ливче в џеб , едно под клупа , едно ваму , едно таму и то. Мора обавезно да се препишува барем кај нас :helou:

Многу ретко.Само на географија препишувам само тој предмет не го учам,наставникот е малце заостанат.Иначе на др предмет не препишувам :pipi:

Јас порано не препишував никогаш,дека ми беше глупаво и затоа добивав 1-2 сеа си праам ливчиња во ком. (WORD) И ке им ја смалам големината на буквите дури до 4,00 и ливцето ке дојде ептен мало и сеа добивам 3-4:smir::salut:

Јас порано не препишував никогаш,дека ми беше глупаво и затоа добивав 1-2 сеа си праам ливчиња во ком. (WORD) И ке им ја смалам големината на буквите дури до 4,00 и ливцето ке дојде ептен мало и сеа добивам 3-4:smir::salut:
a од телефон у .txt формат не е боље??

па да ви кажам и јас имам измислено азбука и ја крстив "AZBUK OF CHEATERS"
Така да кој ја сака може да ја научи :) хехе,и коа препишувам ливчето под газ и препишуење :).иам и уше една измислена ама и со бројки :) . Така да кој ја сака ке му ја пратам :) аххх.Ако ми дае географија тест од 5 лекциички и така ми е распарчана книгата и си зиам листот бап под гзот и препишуење аууу милина да видиш
:):drk::drk::drk::drk::drk::vozbud:

Сега ова година не памтам да сум препишувал, освен математика што си правам некој потсетници како се решават некој задачи, но тоа не го сметам за препишување.Не дека во прва и втора многу препишував ама сепак препишував.Не ме бива многу во тие работи.
-Сум препишувал со лепење на листови по дигитрон, во внатрешниот дел на дуксерица, ливче под рака,од дома напишани лекции само таму ке ги извадиш.
Ме имат фатено еднаш-двапати.
Првиот пат по македонски препишував писмена,професорот ме виде и ми тури печат на писмената, ама јас го ишкртав ко ништо да не било.
Вториот пат по електротехнички материјали со лекции раскажани од дома, не ме виде кога ги сменив,туку кога оценувала приметила,после ме испрашуваше дали сум препишал-нормално не признав.

Iako retko,ponekogas matematika sum prepisal formulite,na nacin sto ke gi zalepam na zadnata strana na digitronot,i ednostavo si svrtis i si pogledes ona sto ti treba.

Најчесто препишувам од пишуваното на клупа-потсетник, или пак некој од другарките ќе ми покаже нешто..но сепак највешта сум во менување тестови...Сигурно од големото искуство...најчесто се случува по Англиски и всушност јас решам 3-4 теста сосе мојот. Еднаш знам сменивме тест со другарка по Географија бидејќи и двете не бевме научиле добро така да јас добив 4, а таа 3..
Сепак не е фер некои деца што воопшто не се мачеле да учат, да препишат..не е фер кон оние кои учеле...ама...СНАЈДИ СЕ, ПА ЖИВЕЈ!!:wink:

ех јас на тестовите ке си направев едно мало ливче и ке го ставам под тестот и после се знае што треба

Ќе го цитирам само Климе (Миле Паника) K-15: „...Ич немет мамено.“

Не сум вешто по овие работи ама сепак се снаоѓам колку толку.Ме немаат фаќано до сеа освен еднаш не знам како не виде на клупата.Ме стана и она проверуваше.Во рок од 10 секунди жива вода сум се напраил и глеа пола саат и пак не виде.Колку се може се препишува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom