Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто не би сакала да посвоиш? Причините ме интересираат, па ако сакаш може да ми одговориш.marga_k напиша:za sreka jas imam,e koga bi nemala ,neznam, mislam deka ne bi sakala da posvojam.
Типично размислување за корпоративна американка односно македонка, додуша тие малце поинаку размислуваат не дека ќе посвојат дете на 45 години туку се надеваат дека ќе станат успешни до 45 години и после тоа ќе оформуваат фамилија и ќе раѓаат деца.Lady Satori напиша:Да, порадо би посвоила отколку да родам, пошо не сакам да имам деца мн. мн. ама на едно 45 г. кога ќе имам (се надевам) се што сакам т.е. ќе ги постигнам некои работи во животот би посвоила не едно туку повеќе деца!
Пази, неретко се случува и жена/маж на кои доста добро им идеше да се разбудат у 45 години со боца ефтина ракија (виски премногу отмено звучи) под мишка, прашувајќи се што впрочем се случило со нејзиниот/неговиот живот. Лејди С, уште многу вода низ Вардар ке помине ти додека напуниш 45, глеај (кога ке бидеш подготвена!) да си создадеш фамилија, а за кариера секоаш има време.Lady Satori напиша:Да, порадо би посвоила отколку да родам, пошо не сакам да имам деца мн. мн. ама на едно 45 г. кога ќе имам (се надевам) се што сакам т.е. ќе ги постигнам некои работи во животот би посвоила не едно туку повеќе деца!
Дивајн напиша:Ништо од наведеново нема да биде проблем ако родителите знаат како да бидат вистински родители.
tokmu takaCuCeNcE напиша:Pa ako nemozam poradi X pricini da imam svoe dete togas bi posvoila zosto da ne
coek potpolno se soglasuvam zosto koga ke bide dete ke mozes da go kontroliras i ke mozes da go naviknes na toa. koga ke stane tinedzer ke bide vo puberted i ke mu rabotaat hormonite pa moze loso da go prifatiCrazy P0Y0L напиша:izgleda vardarce
jas ako bi moral bi posvoil ama ke mu kazam uste koga e mal
celo vreme neka znajt
Ахааа значи не е во ред да се посвои дете, затоа што ќе почне да се дрогира откако ќе дознае дека е посвоено? Интересно, морам да признам.B O K I напиша:Имав другарка шо после незнам колку год разбра дека е посвоена и знајте шо се деси!!! Почна да се дрогират.Не е паметна раб да се посвојт дете