DA! planiram da imam 3 deca ... a ako dade gospod povekje pari i pogolemka kukja
I kje si posovojam edno!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Воопшто не ти го разбрав постот:i aj sea de:vo slucaj ako ne bi mozela da imam deca (pu pu nedaj boze) bi posvoila normalno! sepak decata se nasata idnina i prodolzetok na familijata!koga bi bila vo moznost na primer da bev nekoja slavna milionerkabi posvoila dete i koga bi mozela da imam svoi.....kako na pr alal da i e na andjelina djoli...ja pocituvam mnogu za toa!! lele dosta se naeziv od pomislata da ne bi mozela da imam deca auuuuu
zasto da ne bi posvoila ama jas da si go odbiram posto ne bi posvoila nekoe sekakvo...
zasto da ne bi posvoila ama jas da si go odbiram posto ne bi posvoila nekoe sekakvo...
Зошто?!vo slucaj ako ne bi mozela da imam deca (pu pu nedaj boze) bi posvoila normalno! sepak decata se nasata idnina i prodolzetok na familijata!koga bi bila vo moznost na primer da bev nekoja slavna milionerkabi posvoila dete i koga bi mozela da imam svoi.....kako na pr alal da i e na andjelina djoli...ja pocituvam mnogu za toa!! lele dosta se naeziv od pomislata da ne bi mozela da imam deca auuuuu
Воопшто не ти го разбрав постот:i aj sea de:
има тендер распишано у Кореа,ги даваат гага,само сега прават некоја груба математика да видат колку ќе им требаат,не си прочитал,гуглај да се пријавиш?!Tocno taka, ja bi posvoil 17 godisna koreanka ali da mozam da odbiramdusicka напиша:zasto da ne bi posvoila ama jas da si go odbiram posto ne bi posvoila nekoe sekakvo...