Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Сфатив дека алхохолот е лоша работа.
Сфатив дека на постојат големи кретени шо не го ценат она шо го прајш за нив

Дека е неверојатно комично кога кругот ќе се сврти..
Дали мене или некому друг..неверојатно комично да гледаш како некој клекнува пред некој кој сеуште си ги чисти колената...
:aplauz:
Дека згрешив кога дозволив срцето да ме понесе..
Дека не треба да верувам секому...
Дека сите се дволични..без исклучок,дека и тие во кои најмногу се колнеш ќе испаднат нај дволични..

Лекции,лекции...

Конечно сфатив дека грешам.
Дека сум згрешил, но не се каам, ако не се заебам самиот поинаку никој не може да ме заебе.
Сфатив дека треба да променам уште нешто.
Тешко е.

Сфатив дека ништо не сфатив во животот. И не знам кој пат да го фатам.

Дека ми требаат уште промени.Некои работи добро се промениа,а некои треба да одат на уште подобро за да го добријам тоа што го сакам!

Конечно сватив,дека за некои работи,треба да подразмислам пред да ги направам...
И сватив дека сум премногу безобразна и си вртам се да е во моја корист:pipi:..Но мило ми е штом е така...

... ништо немам применето од она што го имам сфатено. И џабе, колку и да сфаќам, никогаш нема да го применам она што сум го сфатила.
... љубав није за мене.

Svativ deka kolku poveke dobro mu pravis na nekoj toj tolku poveke so loso ti vraka.

... дека луѓето повторуваат "те сакам" почесто отколку што постојат мигови во денот во кој тие навистина го живеат значењето на овие зборови.

не треба да ни е жал за нешто што веќе сме го направиле, се се случува со причина и од тоа треба да научиме нешто.

Дека неможам да се сватам сама себеси и заради тоа не можам да очекувам од друг да ме свати...

Дека грешка беше тоа што сакав да го фатам за врат тетин ми, добро е што се воздржав, сеуште човекот мисли дека од маче би се уплашил :icon_lol:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom