За мажите: машинка за бричење или стариот добар брич?

Сигурно се половни. Од дека јас да знам дека некој (да ми простете на изразов) не си ги бричел гениталиите.
Затоа си зедов нова

На меил реклама ми имаше стигнато пиле на попуст беше, да побарам ако стои уште.

Нашиве преподавачи на кило ги купуваат и бричат (no pun intended) со цените.

Едит:
Изволте пиле

Фала бато. Се убаво, ама ова не е VGR, туку некоја нонејм реплика.
Не викам дека е лошо, може е добро, ама не е истото.

и чини ова за 300 денари?
За брада е ок.
За коса стрижење користам

Фала бато. Се убаво, ама ова не е VGR, туку некоја нонејм реплика.
Не викам дека е лошо, може е добро, ама не е истото.
Не ми е познат брендов.
5 илјади нарачки има со добра оценка, па незнам...

Јас ја зедов vgr v - 085. И го бричев целото тело. До коска бричи и не ја сечи кожата. И има заштитник.

Мене ми треба тример со степени, да не ми ја бричи брадата на нула. Имам Филипс, ама за жал тоа браникот е ужасен и не може да се подеси никако...

Мене ми треба тример со степени, да не ми ја бричи брадата на нула. Имам Филипс, ама за жал тоа браникот е ужасен и не може да се подеси никако...
Па има оваа додатоци. Да, и за да трае подолго треба повремено да се подмачкува со ујле. Две-три капки додека е вклучена

Последно уредено:
На меил реклама ми имаше стигнато пиле на попуст беше, да побарам ако стои уште.

Нашиве преподавачи на кило ги купуваат и бричат (no pun intended) со цените.

Едит:
Изволте пиле

Што мислите дечки?
Дали е ова оригинална VGR, и дали вреди за ценава?

Не памтам кога последен пат се имам мавнато со брич. Користам тример од моја 20та година, на 2че ја мавам и носам цело време така....Користам мало Филипс тримерче моментално, брка работа топ..

Што мислите дечки?
Дали е ова оригинална VGR, и дали вреди за ценава?

Што направи? Ја зеде машинката?

Nekoj da mi kazhe ako znae kade ima metalni brichovi niz skopje i kako se cenite??

Samurai бикче досега најдоброто нешто што го имам пробано.
Каде го има да се набави во МК? Не сум го приметил досега.
Автоматски споено мислење:

и чини ова за 300 денари?

На кратко. Многу се мамат дека е јака. И вистина делува таква. Но намената и е да бричи нели.
А тоа воопшто не го прави како што треба.
Според мене не вреди.

Moram da kazam prijatno sum iznenaden od penjata Habana od Alkaloid. Nekade 60-70 MKD bese. Dobra penja vagja, miris ok decenten i dobro vrvi masinata pri bricenje.

Zemav metalna mashinka za brichenje (safety razor) i preporachuvam site da go napravat istoto. Cartridge brichevite ,vlechat vlakna , razor burn ,bukvalno prviot zhilet gi seche vlaknata drugite 10 po nego ja grebat kozhata ,i toa gi predizvikuva vlaknata da navlezat vnatre i predizvikaat akni ,se nasobiraat vlakna megju zhiletite. Posle prvoto brichenje nema da sakate da se vratite na Gillette sranje.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom