Диле Јоргачев
Одделение за заштита на народот
- Член од
- 3 април 2017
- Мислења
- 8.693
- Поени од реакции
- 28.207
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ebay за 300 денари ја има
Фала брат. Ќе проверамebay за 300 денари ја има
Оваа ја пробав, со 2 ножиња што брмчат (многу е тивка всушност) во круг.Јас веќе подолго време користам машинка за бричење поради претераното иритирање на кожата на лицето од брич, пена за бричење, лосиони и слични ствари. Но не користам обична машинка туку си имам машинка шо уствари е за шишање и со неа се бричам и можам да кажам дека ми е екстра. Може не бричи како регуларните машинки за бричење но јас сум презадоволен од нејзе.
Иако не мора да пече оти може и кремче да се стави, без печење не е исто.Стариот добар брич и нормално крв да падне малку па шибаш поасална колонска да пече
Пробај стипса (ја има по тезги) за крв, одма престанеСтариот добар брич и нормално крв да падне малку па шибаш поасална колонска да пече
cekaj, cekaj malce
Јас сум ама нозе не бричам,тоа за носот не е најсјајно,долниот ред се и за коса и за тело.Јас само за брада и коса ја употребуемcekaj, cekaj malce
1. i nozite gi bricis so ova? ili ne si ti na slika hhh
2. toa vtoroto od levo, vo gorniot red so dodatoci - za vlakna vo nosot i za vegji bi trebalo da e - go imas koristeno?
3. dolniot red dodatoci, pretpostavuvam tie se za kosa site?
падне малку па шибаш поасална колонска да пече
ebay за 300 денари ја има
На меил реклама ми имаше стигнато пиле на попуст беше, да побарам ако стои уште.Може линк? Не можам под 20$ да ја најдам.