Late Night Show со Миленко Неделковски

• Креатор на темата Креатор на темата ***freak***
  • Време на започнување Време на започнување

***freak***

И да волиш до неба, и да прашташ кад треба [x]
Член од
9 февруари 2007
Мислења
383
Поени од реакции
1
Емисијава иде на канал 5, секој петок во 12 часот на полноќ. Ја гледа ли некој? Мислења за темите што се обработуваат во емисијата и воопшто за емисијата?

Живи глупости...ништо од тоа што најавуваа

ne sum ja gledala ne ni planiram samata najava za emisijata si kazuva kakva e...... I ti samiot mozes da presudis kakov e proizvodot spored ambalazata :)

Темите за мистерии му се интересни, и можам да кажам, солидно обработени. Другото некако ми е излитено и монотоно.

Ja му ги гледам на Миленко, само темите за мистерии, НЛО, Александар Македонски... Политичките емисии како прошлатаа... Не баш :wink:

Миленко е закон човек, оригинален во Македонија!!Не зависи од спонзорства!!Многу ми е интересен и темите што ги обработува се закон, и секогаш кога ќе го начекам го гледам!!

Емисијата е одлична , посебно последната кога ни претстави млади деца , кој за жал се без спонзор а се прваци на балканот и во европа.Исто така и темите за мистерии се добри

Mмм добра беше и со Јонче Дигитронче емисијата..

Закон му се емисиите и темите што ги обработува плус убаво е што не тупат многу со реклами.
Само малце незгоден е терминот секогаш го фаќам при крајот и криво ми е после шо не сум го глеал!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom