Late Night Show со Миленко Неделковски

• Креатор на темата Креатор на темата ***freak***
  • Време на започнување Време на започнување

***freak***

И да волиш до неба, и да прашташ кад треба [x]
Член од
9 февруари 2007
Мислења
383
Поени од реакции
1
Емисијава иде на канал 5, секој петок во 12 часот на полноќ. Ја гледа ли некој? Мислења за темите што се обработуваат во емисијата и воопшто за емисијата?

Живи глупости...ништо од тоа што најавуваа

ne sum ja gledala ne ni planiram samata najava za emisijata si kazuva kakva e...... I ti samiot mozes da presudis kakov e proizvodot spored ambalazata :)

Темите за мистерии му се интересни, и можам да кажам, солидно обработени. Другото некако ми е излитено и монотоно.

Ja му ги гледам на Миленко, само темите за мистерии, НЛО, Александар Македонски... Политичките емисии како прошлатаа... Не баш :wink:

Миленко е закон човек, оригинален во Македонија!!Не зависи од спонзорства!!Многу ми е интересен и темите што ги обработува се закон, и секогаш кога ќе го начекам го гледам!!

Емисијата е одлична , посебно последната кога ни претстави млади деца , кој за жал се без спонзор а се прваци на балканот и во европа.Исто така и темите за мистерии се добри

Mмм добра беше и со Јонче Дигитронче емисијата..

Закон му се емисиите и темите што ги обработува плус убаво е што не тупат многу со реклами.
Само малце незгоден е терминот секогаш го фаќам при крајот и криво ми е после шо не сум го глеал!

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom