Фан клуб: Бостон Селтикс

• Креатор на темата Креатор на темата Lazarov
  • Време на започнување Време на започнување
Како ги лета Пирс иако има движења со 2 км/h :D (y)
Дај обрнете ја серијата па да гледаме Булс-Селтикс ECF :P

Од 25 се враќаат со Фелтон и Шамперт,врв на мизеријава,и тоа без ЏР Смит !
Уф како не го плесна Пол ова.

абе подобро метла, барем ќе сум раат, отколку да си тупам глаата џабе

Како Бостон им се заблагодари на Пирс и Гарнет
on.net.mk_459656.jpg

Трејдов и не е така лош како што првично делува.Бостон ќе гради иднина околу Рондо,Грин,Бредли и Салинџер,а оваа година знаејќи дека ќе е еден од најјаките драфтови во НБА, Бостон би требало да оди на што е можно полош пласман=подобар пласман за бирање на драфтот.Дени Ејџ одбра право време за реконструкција на тимов и година очекувам Бостон да бира еден од првите 5 пика на драфтот.

Јес да ми е криво тоа што Пирс нема да се пензионира во Бостон,ама оваа година беше најдобра за реконструкција на тимот бидејќи наредната година престои историски драфт и би било штета да се пропушти.Се надевам дека ќе успее планот на Дени и за неколку години да гледаме повторно еден силен Бостон.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Мене па баш ми е интересна сезонава, одвај чекам Рондо да се врати да видиме што и како можеме :D

Уште малце и една година како никој да не пишал на темава. До толку бе станавме пластични навивачи?

ајде бостон со тебе е цела македонија а и добар дел од балканот! :)

шо зезмавме на драфтот бре луѓе?
дајте некои поупатени нека објаснат бар нешто

Танкаме и оваа сезона како што гледам. Многу не конзистентна игра. Имам чувство дека можеме да стигнмене 30 разлика поени на еден натпревар а на друг да ги изгубиме.

Ако остане Рондо за две години минимум според мене може да се направи конкурентен тим. Ама тешко дека ќе остане.

Танкаме и оваа сезона како што гледам. Многу не конзистентна игра. Имам чувство дека можеме да стигнмене 30 разлика поени на еден натпревар а на друг да ги изгубиме.

Ако остане Рондо за две години минимум според мене може да се направи конкурентен тим. Ама тешко дека ќе остане.
http://maknba.net/bostone-moj-crni-denovi-ni-pretstojat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom