Факти за компјутерските делови и мали совети за шопинг

• Креатор на темата Креатор на темата Sephiroth
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам половна графичка, цена 120€ не е фиксна. Не е користена за копање исклучиво за гејминг
Nvidea TNT 2
Ако некој е заинтересиран слободно ПП
Познатите игри (unreal tournament, age of empires II, commandos и остали) спијат на неа со хај сетинзи

Последно уредено:
Продавам половна графичка, цена 120€ не е фиксна. Не е користена за копаме исклучиво за гејминг
Nvidea TNT 2
Познатите игри (unreal tournament, age of empires II, commandos и остали) спијат на неа со хај сетинзи

200.gif

tumblr_mr81o0RAO81s6f3zco1_500.gif

Продавам половна графичка, цена 120€ не е фиксна. Не е користена за копање исклучиво за гејминг
Nvidea TNT 2
Замена за една вреќа брашно?

Иако многу сакам Интел да го возврати ударот, тешко тоа да се случи наскоро. User benchmark е крајно не меродавен и пристрасен

Иако многу сакам Интел да го возврати ударот, тешко тоа да се случи наскоро. User benchmark е крајно не меродавен и пристрасен
Сите сакаме Интел да го возврати ударот и да биди конкурентен, ама реално нема логика да му пркоси на 5900X. Како што гледав некои германски бенчмарзи не е конкурентен ни со 5800X.

Ќе видиме, цената е гејм-чејнџер.

Дечки знам дека ми кажавте да почекам ама не се чека у пм. Дали оваа конфигурација е ок за парите (64000ден)?

Attachments

• IMG_20210322_110311__01.jpg
    IMG_20210322_110311__01.jpg
    1 MB · Прегледи: 27
Дечки знам дека ми кажавте да почекам ама не се чека у пм. Дали оваа конфигурација е ок за парите (64000ден)?
Гојдовача?
Толку е. Мада ја не би зимал таков тиња рам и би размислил и за напојувањето.

Гојдовача?
Толку е. Мада ја не би зимал таков тиња рам и би размислил и за напојувањето.
Склопен комплет да кеш е цената ако добро те разбрав. Твој совет е дека не вреди да го земам со тоа напојување и рам?

Склопен комплет да кеш е цената ако добро те разбрав. Твој совет е дека не вреди да го земам со тоа напојување и рам?
Мој совет е кога веќе се даваат 1100 евра да се земе подобро напојување и рам.
Не зборев за комплет/кеш туку од каде ти е понудава, дали ти е од Гојдо?

Мој совет е кога веќе се даваат 1100 евра да се земе подобро напојување и рам.
Не зборев за комплет/кеш туку од каде ти е понудава, дали ти е од Гојдо?
Аа дада Гојдовача е мене Кирил ми беше во глава затоа се збунив. Ја најдов на ИТ форумот пошо барам од било каде да земам PC ама не се разбирам многу па што и да мернам замарам тука наместо да седнам и да се начитам шо како иде..

Ништо тогаш back to step 1, ќе барам нешо подобро

Аа дада Гојдовача е мене Кирил ми беше во глава затоа се збунив. Ја најдов на ИТ форумот пошо барам од било каде да земам PC ама не се разбирам многу па што и да мернам замарам тука наместо да седнам и да се начитам шо како иде..

Ништо тогаш back to step 1, ќе барам нешо подобро
Браво што можите да си најдите нешто „добро„
За мене моментално нема ништо добро (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom