Пикадо

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Пикадо немам игаано едно 4-5 години:vozbud:

Пикадо играв пред некој ден и победив откако претходно го бутнав другар ми кој беше на 300:)))
Иначе играта владее, доминира и стопанисува!

Едно време играв пикадо доста многу...рекордна бројка ми е 2 трипли 20ки и 3тата стрелка ја утнав 20ката и мавнав трипла 5ка што значи рака рекордна ми е 135...друг момент за сеќавање ми е игра со бутање до 301,другарот на 250 јас 210,една стрелка фрлам мавам дупла 20ка го бутам другарот и со следната стрелка трипла 17 и затворам и горе светка 301-0 за мене а другаров од страна пизди и ме пцуе :))

Баш вчера играв по подолго време :je: не сум заборавил,имаше многу забава,смеење,сеири...ха ха ми се игра пак :vozbud:

bree pikado jas sum igral igral.ama mnogu jak sum nogo majstorski potezi imam

крикет е најинтересна

Znam da igram pikado mnogu e interesno ama treba mnogu vezbi za da se usovrsi preciznosta.

Луѓе,кај има пикадо тука во Скопје?Дали има негде во Аеродром?

Хм, гледам се мајстори...:)

Еве кој се смета доволно мајстор слободно нека ми пише ПП, и нека земе некое евро у џеб и може да играме било која игра од пикадаото, ма да ја лично преферирам крикет. И да немојте да мислите дека лаже типот што пиша дека завршил во 4 круг на крикет, и мене ми се има десено тоа. Едноставно е, треба да имаш пред се дарба, а се друго е тренинг и добра концентрација:). Јас преферирам да играм на пикада кај што нема кватро, што знам покул ми се:D

само на компјутер:pipi:

една неверојатна случка шо ми се има случено...
пред неколку години играв дома пикадо ама од овие со иглички шо се и ми се случи да ја фрлам едната стрелка, а потоа со втората ја погодив оваа првата точно во неа (како на филмон робин худ) и стоеја така 5-6 секунди закачени двете и од тежината сами паднаа...
уште никој не ми верува кога ќе му раскажувам
а сега иначе сакам крикет да играм многу

pikadzija

epa i ja koku pati sam zatvoruval so edna strelka eheeeeee..:drk: i eden moj dr zatvara so edna strelka:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom