Фан Клуб: Астон Вила

Вила прокоцка водство од 2-0 и освои само 1 бод. Ова е огромен кикс за екипа која претендира за место во ЛШ ... :tapp::tapp:

2 - 2, срамота неможат водство да задржат.

Ако прокоцкуваат вакво водство од 2:0 во последните 5 мин нема шанси да ги биде за во ЛШ:toe:

Ццц како можеше да си дозволи да прими 2 гола за 2 минути ...............Вака у CL не се оди...

Сега ќе се види дали се за ЛШ или не

March
Wed 4 19:45 A Manchester City PREM
Sun15 16:00 H Tottenham PREM
Sun 22 16:00 A Liverpool PREM

April
Sun 5 16:00 A Man Utd PREM
Sun 12 13:30 H Everton PREM
Sat 18 15:00 H West Ham Utd PREM
Sat 25 15:00 A Bolton PREM

May
Sat 2 15:00 H Hull City PREM
Sat 9 15:00 A Fulham PREM
Sat 16 15:00 A Middlesbrough PREM
Sun 24 16:00 H Newcastle PREM

Доста тежок распоред

Следните 4 меча Астон В. ги игра со:

1.M.City (away)
2.Totenham (home)
3.Liverpool (away)
4.Man Utd (away)

А Арсенал со:
1. WBA (away)
2. Blackburn (home)
3. Newcastle (away)
4. M.City (home)

Така да... иаме реални шанси да ги стигнеме, и сигурен сум во тоа!

Од наредните 3 натпревари на Астон Вила има шанси да победи само против Тотенхем другиве ќе биде многу тешко.

Ако прокоцкуваат вакво водство од 2:0 во последните 5 мин нема шанси да ги биде за во ЛШ:toe:

братче нашата лига се вика премиер лига и тука се е можно!се прават и пресврти за 2 минути!

Од наредните 3 натпревари на Астон Вила има шанси да победи само против Тотенхем другиве ќе биде многу тешко.
Нее ова Примера, туку Премиер.:helou:
Убао ти кажа погоре дечково :)

Специален поздрав од Рајт Филипс како за запечатување на судбината. :pos:

Нее ова Примера, туку Премиер.:helou:
Убао ти кажа погоре дечково :)
Добро ај доста ја дизавте премиер лигата како кој знае што да е.

Добро ај доста ја дизавте премиер лигата како кој знае што да е.
Епа да, пошто тебе ти е чудно како можело така за 2 минути 2 гола, а како што гледаш, и ако воопшто пратиш фудбал ке видиш дека тоа најчесто се случува во Премиер лигата, а напротив ретко во Примера.
А инаку И Е најдобрата лига во светот, така да оправдано е дизана :pos2:.
Сега добро, тие што гледаат Шанско нормално Шпанско ке им биде поубаво за гледање, али др. е тој муабет.

И според мене е Премиер најдобра лига, ама почнаа многу да му ја дигаат цената на ова првенство. Ипак секоја лига си има свои квалитети, нема потреба од тоа “Премиер е далеку пред сите“. Во Англија можат да паднат 2 гола за 2 мин. а во Шпанија 3 гола во 2 мин :):):) Шала настрана, Астон Вила како да паѓа малку по малку, изгледа и од нив беше толку...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom