За кое парче облека трошите најмногу пари?

Мојот гардеробер е ист како оној на Џони Браво и се добива дека секогаш сум во истото.
Почнав да менувам стил со додаток на шалче, свилена нападна марама, чипкаста наметка. А трошам на се4, нема нешто што е декоративно а не сакам да го имам. Но сакам и оригиналност па често моите облеки се по мој дизајн. Од поодамна не вклучувам ни шнајдер, сама си правам оригинали. Не сум сноб, но сакам по некое парче и оригинал. Има вистина во рекламата за Хаинекен пиво. Баш таква сум, се да имам до вриштење.

Јас најмногу пари си трошам за хулахопки. Тие ми се секојдневен додаток во облеката :pipi:

s-socks.jpg

Kolku samo za patiki najmalce trosham. Site patiki pishale.
Patiki kupuesh 1-2 godishno i plajjash po 6k.
Maici kupuvash sekoja nedela (neka bide sekoja vtora) i plakjash po 700-800 denari.
U sho frlash poishe pari ?? ^.-

Patiki -.-
Yeah right ! (;
Retki se lugjeto shto za patiki bi dale povekje pari otkolku za farmerki, maici i shoidae.

On: Za maici bre !
Da imav poishe pari za patiki kje gi davav, ali maicite gi menjam sekoj den, a patikite 2 pati godishno -.-
Dosea iam 4 para patiki (i ne gi nosam site), a imam sigurno preku 50 maici (sho SITE gi nosam).
Za maici def.

Аааа не трошам...
2 пара патики 1 стари по минимум 2 години
Месецов мартинки земав.
3 блузи најновата ми е од месецов другите две...се стари.
2 пара панталони стари година-две.
Јакна 1 стара скоро 10 години и една од година - две.
Маици иам 2-3 таман од 1 до 3 годинки стари.
Ме перат често неам потреба од облека,важно на пот не смрдам.

Дефинитивно за секси долна облека. Постојано сакам да го изненадам и возбудам во кревет партнерот

За патики и јас. И козметика. Сметам дека овие две работи се многу важни и не можам да дозволам не-оригинали во овој поглед.

Кондомот се смета у облека ?? :pos2:

У последно време за патики најмногу трошам :)

За патики, фармерки, маички. Она што секојдневно го носам.

За фармерки.... и маици повремено. купувам по 5-6 маици во еден шопинг ..

за фармерки убедливо зашо еден пар фармерки ми се 5 маички или 2 пара патики така да ))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom