Дали забележувате ситници и настани во моментите кога сте со некој?

• Креатор на темата Креатор на темата cry_baby
  • Време на започнување Време на започнување
Забележувам али само битното, другите ситници на пример како била облечена, дали кивнала 3 пати по ред или дали ги имала лакирано ноктите, не. Забележувам па потоа се сеќавам што сме правеле муабет,погледите меѓу нас, интимните моменти (пред се чуствата во тој момент). Другото не е битно....

П.С. Море забележувам дали има прслук, кого лажам дека не гледам ситници....

Да, несвесно забележувам ситници кој стварно ми се битни, некакви манири на однесување, некакви потези и тн. Дефинитивно ситниците знаат да ја изменат мојата слика за некого..

Имам страшна перцепција на работите околу мене. Не ми промакнува ниедна работа. Не зборам за работи од типот некој збори позади мене па се вртам да видам шо е работата, не зборам за напнатост, едноставно мултитаскинг и изострени сетила, нишо поише. Свеснота за тао ми дава некоја сигурност дека сум над ситуацијата, дека малку нешта може да ме возбудат или изненадат.

Агент на ЦИА можи вода да ми носи, а и самиот се охрабрувам да бидам присутен во околината и да видам од кај идат и каде одат работите, нешто вродено ми е, а дел е само вежба.
Лани додека бевме во Охрид на одмор колешката од братучед ми остана да преноќи кај нас во соба зошто беше доцна и немаше автобус за св Наум. Сабајлето слушнав чекори во мојата соба и по ритамот ги сетив дека не се од братучед ми, одма ги отворив очите. Извини што те разбудив ми вели, ништо не си ти крива природниот аларм што го имам е крив :).

Ништо не забележувам,кога зборам со некој/а само на муабетот се концетрирам и ништо не гледам друго,сакам а не можам:toe:.Настани памтам,а како бил облечен некој,тоа не.
Ги памтам оние добри или лоши работи,што ми оставиле најголема трага,друго ништо.

памтам све секакви ситници како пие пиво како седи какви фаци прави што порачал што носел дали ставил парфем саат место како седел што сме збореле апослутно све

Јас бројо на телефоно не си го знам,не такви глупости.

ко бев помал памтев, ама сега, кој ќе се замара со тие ситници и онака ми е преполн хард драјвот......
девојками памти и ме потсетува....

Ма све памтам до најситен детал :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom