SonyEricsson за 2007ма

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување

SonyEricsson за 2007ма

• Вкупно гласачи
    38

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Локација
Usa
Веб-сајт
meettomy.site
да не куцам многу ќе се цитирам од темата на Нокиа
непознатите модели или пак подобро да се изразам недоволно продаваните модели кај нас нема да ги наборјам. Исто така во листата ќе бидат модели и од 2006/2005 што сеуште се продаваа во 2007.

Вие гласајте си за вашиот фаворит и дискутирајте зошто сте го дале гласот баш за тој модел, во листата ќе биде наброена и Н95ка а некои ке гласаат за Н73 - можеби повеќе на дизајн им се допаѓал, или поради цената итн... :) па на крај ќе видиме кој победил и зошто победил :)

па повелете народе... кога од сите анкети ќе одвоиме по еден најдобар претставник до крајот на следниот месец ќе направиме анкета за најдобар телефон од секој бренд :)

многу се двоумев помеѓу к750 и к800, сепак се одлучив за к750, не само поради тоа што е попродаван или поубав на дизајн туку од моја да не речам наша гледна точка како корисници имаме повеќе предности затоа што е постара платформа и е полесен за работа неговиот софтвер, освен тоа и постабилна платформа е за разлика од к800та, единствена предност кај к800 е поголем екран, поголема резолуција кај камерата и ксенон блицот :)

k800 the best, imav 5 komada takvi i site bea bez mana:) ili ne bas site, u sekoj slucaj top modelec so inzvonredna kamera i blic i so se dr sto e potrebno za eden telefon a i dobra cena

p990i и p1i...
Се двоумев ама поради слабиот напредок меѓу моделите (само појака камера и рам меморија) се решив за п990ката
Тач скрин и Вифи...другите (скоро сите) сањаат за тоа

Moj фаворит си е нормално мојот:) W850. Доволно за мене, walkman за да не заспивам по автобуси дур идам на факс, 240х320 дисплеј уште ме држат очите:) топ си е дефинитивно...сега најдов нешто многу интересно за телефонот а тоа е да поддржува флеш:) ај ќе пробам да го средам тоа и ќе биде топ:)
Не за нешто друго затоа што .gif смрди

П990 според мене има симбиан wi-fi голем тач скрин малку е како тенџере гломазен ама ќе пројде

Го нема мојот инаку ќе гласав за него :( :)

se-k850i.jpg

Sony Ericsson k850i :D

го нема затоа што пред се излезе 2-3 месеци пред крајот на годината и скоро воопшто не е продаван кај нас.

За мене тоа воопшто е под 100 парчиња иначе. :toe:

Епа ок ондак гласам за K800/K810 :)

Иначе ја кога бев да купувам сакав да купам к810и, ама ми го предложија к850и дека е понов и има боља камера и го зедов тој :)

К750...Таков иам и топ ми е се освен маската...ПАртал ја напраив,само џебот го промашувам...:uvo:

к750 најпродаван и цената му е таман за обичните граѓани(ни богати, ни ептен сиромашни)...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom