Најубава Kајгана елка!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ја сега неможам да ја сликам, ќе ги разбудам моите, али утре добивате слика :) Инаку убави елки имате сите, али на Мистичен ми најубава сега за сега а и на Болиглава не е лоша..... :)

Мојата елка

Ја китеше малата сестра, затоа има некои бизарни моменти како Литл Пони наместо лампион:) Ама убава ми е мене:)

2142821971_d9a85bf684.jpg

2812071153fq4.jpg

2812071154om0.jpg

2812071155il6.jpg

Еве ја мојата елка! Годинава не ја накитив многу, ја сведов само на лампиончиња и светилки од пичина што сакав едноставност. Не е во конкуренција со огромната елка на Мистичен и онаа на Бада Бинг кои ми се омилени, ама многу ја сакам зашто ја украсував со оние кои најмногу ги сакам!

Aj и ја мојата елка да си ја изрекламирам....не е нешто посебно сино сива комбинација:)
dsc04125rb6.jpg

dsc04128ed8.jpg

Мистичен, секоја чест за елката, а и многу ми се допаѓа местото у кое живееш, прекрасно e ... а еве ја мојата елка:
img008ex2.jpg

Ова Мистичен ми го кажа
Секој фотограф користи по малце фотошоп
тука имам користено рисајз/контраст
Контрастот е зголемен за да се гледа елката повеќе од ѕидот.
И фотошопот го немам користено за да додавам работи :pos::pos: туку по навика ги користам тие две нешта за скоро секоја слика:) леле се изнаобјаснував:)....мојава не е за натпревар, онака си ја ставив за да си ја пофалам

Се известуваат учесниците во Кајгана Крисмастри натпреварот дека кандидатот со реден број 34, Гоце а.к.а Точкест беше дисквалификуван поради непочитување на правилата.

Кадијата Ефенди му одреди казна затвор од 2 векови или палење на клада на сред гетото Сунџелиќ.

(Ајде уште елка/две и да ставам анкета)
Ако се повеќе елки, кажете ги своите фаворити, да знам кои ќе влезат во финале.

Едит:
Значи елката е на Била Бонг, не на Бада Бинг. Како можи да ги мешате не ве сфаќам. Плус Бада Бинг не ни мести елка, тој смета дека тоа е уште еден заговор на Евреите...

Се известуваат учесниците во Кајгана Крисмастри натпреварот дека кандидатот со реден број 34, Гоце а.к.а Точкест беше дисквалификуван поради непочитување на правилата.

Кадијата Ефенди му одреди казна затвор од 2 векови или палење на клада на сред гетото Сунџелиќ.

(Ајде уште елка/две и да ставам анкета)
Ако се повеќе елки, кажете ги своите фаворити, да знам кои ќе влезат во финале.

Едит:
Значи елката е на Била Бонг, не на Бада Бинг. Како можи да ги мешате не ве сфаќам. Плус Бада Бинг не ни мести елка, тој смета дека тоа е уште еден заговор на Евреите...

[шмизла talking]Хелоу, не ја ни пријавив мојата елка. Само си ја фалам елката и способноста за фотошоп тенкју. Аут оф мај фејс L

јас си имам вистинска елка во двор, само не ми е накитена со лампиони туку со светлечки црева и срма/срна како и да се викаше тоа... ај викендов ако сум ск ќе напраам неколку фотосесии :)

Ете ја и мојата..не е ништо посебно али ај..ке пројде така годинава..не е многу накитена :kesa:

Еј еве ја и мојата :) Сиромашна преку ден, ама убава преку вечер :hehe:

2000420245664948172_rs.jpg

2006085743452726553_rs.jpg

2006082339831335477_rs.jpg

2003401808489041837_rs.jpg

Ete

Na Billa bong najvishe mi se sviga belko so zlatno prekrasna kombinacija. Na Misticen isto taka e ubava ama primetiv deka ima staeno shareni sijalichki a ich ne gi sakam :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom