Дали желбата за анален секс кај мажите ги прави хомосексуалци?

Се додека немаат/не посакуваат секс со некој од истиот пол, не зборуваме за хомосексуалци. Башка, кај ги наоѓате темиве од 2006, не пишуваат веќе луѓето кои очигледно знаат нешто на темата:)
А да, ми има побарано тип да му брцнам прст у гз и тогаш одбив, ми беше пореметено како помисла:)

Се додека немаат/не посакуваат секс со некој од истиот пол, не зборуваме за хомосексуалци. Башка, кај ги наоѓате темиве од 2006, не пишуваат веќе луѓето кои очигледно знаат нешто на темата:)
А да, ми има побарано тип да му брцнам прст у гз и тогаш одбив, ми беше пореметено како помисла:)

Си требала, јебига сепак анусот е ерогена зона, кој што сака нека каже. И не, не сум педер, факјуол.

Прст во мојот анус е тотален трн оф .
Без разлика чив прст, од особа од било кој пол .

Додека пак анален секс , како фантазија увек постоела кај машките ама ретко кај кој таа фантазија станала толку „екстремна“ па за да добие желба да го стави во билокаков анус (читај:Машки) . Мислам дека нема потреба од дискутирање за вториот случај , едноставно разностраност во секс.

Хехе, темава вришти од игноранција...

Дали желбата за вагинален секс кај мажите ги прави хетеросексуалци? :pos2:

Една од темите со квалитетна дискусија.Ве молам одржете го ритамот,зошто во спортивно се ќе бришам бидејќи несакам да се уништи.

Дека хетероексуалци практикуваат ресептивен анален секс било со жени ли мажи имате овде. Објаснето е во детали :icon_lol:.

Машката G-Точка се наоѓа во анусот.

Никогаш не сум го помислила ова :).
Не сметам дека ги прави хомосексуалци, затоа што машките имаат одредени атрактивни делови од телото на спротивниот пол и вршат чинови кои се извршуваат при сексуалните односи кои водат до оргазам. Исто како што милуваат да им свршуваат на девојките (во принцип) на секој можен дел од телото, да бидат задоволени орално (речиси кај целиот машки род) ..така и многумина уживаат во аналниот секс и задоволството кое произлегува од него.
Сосема друго е со хомосексуалците, нив тоа им е единствен начин да имаат односи :) А и да е типот со геј-ориентација, вројатно не би го правел истово со жена, туку одамна би се задоволувал со маж :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom