- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
Зезав де! Ти одма сусцептибилност покажуваш. :pijan:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Acid напиша:Незнам за другите, јас не сакам ништо во мојот гз. Знам дека Долфин ќе ме нападне (пошто сигурно он пробал, зошто нели - се пробал), ама мислам дека тие што уживаат додека парнерката им пика прсте во шупче имаат хомосексуални нагони.
Нагоните ќе се зголемат, значи ќе мора да се зголеми и „надразнувачот”. Прстето нема веќе да ги задоволува, па ќе побараат нешто поголемо.
Значи анален хетеросексуален секс - во никој случај не значи хомо нагони.
Секс со прст во г'зе - хомо нагони.
Devilish Angel напиша:Во ред
Па шо знам си имаме ние една "дупка" која си е наменета за таа работа нели :icon_roll и анален секс си е анален секс нема некоја разлика во тоа дали е со женско или машко, ти од позади не гледаш шо е нели, така да исто е дали на женско или машко нели?
Тоа си е мое мислење, знам дека нема да ве бендиса на вас мажите ама јас така го сфакам тоа, да не се разбереме погрешно, јас не велам дека ако машко посака анален секс дека сигурно е хомосексуалец, туку дека се во прашање некои скриени хомосексуални нагони, и не велам дека СТЕ хомосексуалци, ова нагласувам за да не се разбереме погрешно.
Само прашувам и сакам да согледам мислења од другите, да не речете после дека ве направив хомосексуалци :icon_razz
Мистичен напиша:Само незнам по која корелација го поврза со хомосексуалноста.