Што мислите за Jaнко и емисијата "Јади Бурек"?

• Креатор на темата Креатор на темата Steve Ray
  • Време на започнување Време на започнување
абе јанко си е закон :vozbud: оди бе таму каков јанко :nesvest: човекон стварно на живци ми оди кој пат да го заслушам на ТВ :tv:

Се убаво ама типот нема ни малку почит кон гледачите негови кои се јавуваваат во емисија. Си црта глупости, си игра на компјутерот, се заебава со камерманите... се прави само не го слуша мислењето на тие за кои работи, за кои постои таа емисија.
А најнекултурно од се му е тоа што пола гледачи што ќе му се јават во емисија ги исклучува, не им дава да се доискажат.
Се друго си е супер :)

јанко е закон типче само нема респект кон другите иначе све е ок

Добра е емисијата, али у последно време почнува да се занесува и да соли памет без везе.

Алал да му е што успеа да добие такви цифри на гледаност... Јас го доживувам како порафинирана варијанта на Драган Вучиќ.
Мој личен впечаток е дека дел од муабетите веќе успеал добро да ги инкасира.
Лично мислам дека е недоквакано суштество без минимум култура... дури менувам мислење и кога ќе видам дека некој што сум го сметала за „нормален“ гостува кај него.

Емисијата е ок само водителот(Јанко) е глуперда невидена.

Све најлошо..
Мислам полошо мислење за типот неможам да имам..
Каков клошар..:tapp:

Не само што е платен да збори за власта.. не само што е толку прозирен прост, сељак невиден али кога ке слушнам како кажува дека е верник и се праи толку невино човече ми иде да му влезам таму да го акнам од земја..

Типот се разбира од СЕ~!! PC,технолија,коли,образование,здраство,мистерии,заговори,спорт,музика.. Он е нај нај у све.. а врска нема од животот..:kesa:

Посебна категорија на човек..у глобала ок,ама ако му стапнеш на жуљ тешко тебе..понекад е неправеден,и терсене човек ама ај поминува кај мене,боље он него вучич на крај краева..:wink:

Јас мислам дека ова шоу е НАЈНИСКОТО МОЖНО НИВО во новинартството и правото на збор

еве едно клипче за сите фанови на ЈАНКО :pos2::pos2::pos2:

Одвратен тип мисли дека попаметен од другиве во Државава а Наша тв е негова или ? пошо којпат да свртам на тој програм него само го има

Абе се е ок, ама барем да им даде на гледачите кога ќе се јават да се доискажат и да ги сослуша барем еднаш. Они зборат, он муабет си прави, гледа на Нет, или ако не му е по ќеф тоа што го зборат „ајде, ајде пријатно“ ...

Јанко си е закон, не се замара си ја прави сеир, свака му част

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom