Akon

• Креатор на темата Креатор на темата EVIL-B
  • Време на започнување Време на започнување

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Веб-сајт
www.myspace.com
Akon...vi se dopaga ili ne...
Spoder mene epten ubavo pee deckoto posebno vo pesnite Riding Overseas...I Tried...Never Forget Me...Ghetto...

Zakon tipce e. Posebno za toa sto doagja od ulica a ima strasen talent za peenje. Mnogu jaki pesni ima so B.T.N.H. i Eminem i ne znam koj.

Не, ме нервира неговиот пискав и детски глас и ужасно ми оди на нерви. Единствено ми беше занимлива Smack That ама ништо повеќе и особено ме нервира што во сите песни што ги пишува за други (а и тие за себе) мора да почнуваат со тоа Convict!

За таа рекламата Convict што ја има на секоја или на секоја втора песна и јас имам забелешка и мене ми смета тоа,но човекот мора да се рекламира за да живее од нешто во животот.А како машки вокал во својот ранг на музика лично мое мислење Акон е во 5те најдобри во светот.

За таа рекламата Convict што ја има на секоја или на секоја втора песна и јас имам забелешка и мене ми смета тоа,но човекот мора да се рекламира за да живее од нешто во животот.А како машки вокал во својот ранг на музика лично мое мислење Акон е во 5те најдобри во светот.
хаха, а ако имате забележано кај нашиве спотови, посебно тие од м2, авалон и незнам уште кои не се разбирам баш ама поентата ми е да кажам дека на тие наши спотови има по 3 реклами минимум...скопско, т-mobile, и уште некои. ај доста офтопик, за човечево akon незнам што да кажам, има педерски глас, ќе го снема како и сите други за некое време

Има добри песни дечкото.Smack that,bananza,I wanna fuck u

Има преубав глас, многу е грд, и ако не се лажам, во последно време и нема некој голем хит ... маарко убаво рече, кај и да е, ќе го снема ...

Не верувам дека ке го снема за брзо време,и сметам ако не го биваше немаше да има дуети со Eminem,Snoop Doog,Fat Joe,Bone-Thugs-N-Harmony,Whitney Houston,и ред други артисти кои не би снимале баш со секого.

inace toa ne e reklama toa mu e egoto.......Convict e negoviot vtor nick!

Кога се враќав летово од Охрид, неговиот албум другар ми го имаше на repeat ставено,и не сакаше да смени.Имаше една убава песна што ја немам на радио слушнато.Друго, ништо посебно за него.

Многу убаво пее Акон,ги имам 2та албуми од него и си ги слушам скоро секој ден :music2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom