Кинески копии на познати модели!

• Креатор на темата Креатор на темата Torte Mobile
  • Време на започнување Време на започнување
само cover-ot исто изгледа, а кај мобилната технолигија најскап е софтверот :) како и да е за полесно да можете да препознаете кинески од оригинален телефон, пример самсунг,нокиа,сони ериксон сите кинески имаат тач скрин, точно е дека ако има сониериксон со тач скрин нема да можете да ги препознаете во тој случај ама кај кинеските кај тач скринот доле секогаш ги има овие 5-6 икони:
e9da42688d394bbb89e42fagv5.jpg

и ако земаат име од некој познат бренд секогаш недостасува една буква или е испревртена како Nokia vs Nokla, SonyEricsson vs SoniErikson, Samsung vs Somsong etc...

а ова window e намерно голтната буквата "s" на крајот, оти големи се казните ако те тужи некоја фирма како Мајкрософт :)

луѓееее:vozbud: пазете се, има што ги продаваат како оргинални пишува нокиа Н95 а уствари е нокла и нема 5 пиксела туку 1,3
има и други работи освен тач скринот пример копчето што е за палење на Н95 кај овој е светилка :pos2: има диода мала и свети, после не се лизга обратно како Н95 со копчиња за мп3 плеер,
има доста јак стерео звук и некоја бедна копија на симбиан само иконите се ископирани , има 3-ка позади до камерата и што уште не !!!:pos2::pos2::pos2:

Ако сакате оригинал знам една продавница во Финска одма до претставништвото на Нокиа. Поволно е :vozbud:

Многу се успешни во бизнисов ко оние батериине SONY i SQNY ама многу лесно мојш да се збуниш о со волаш леле сони батерии 50 денари алал да им е

Чичко ми зеде ваков мобилен!!Искрено, како играчка од напазар е..Шит, се знае марка си е марка...

Epa toa ti e kineska rabota.Dodeka ovie rabotat da sozdadat mobilen od koj ke imaat profit kinezive rabotat na negova kopija.I gi prodavaat za smesna suma na pari barem vo Kina

Najinteresno mi e NOKLA N97...takov ima eden moj poznajnik..na kamerata pisuva 5mp a ona e neso kako VGA ili 1.3 mb... isto taka ako se rascackas nekade dlaboko vo softverot ke najdes nesto na kineski... ne gi prifakja site symb programi :D

Najinteresno mi e NOKLA N97...takov ima eden moj poznajnik..na kamerata pisuva 5mp a ona e neso kako VGA ili 1.3 mb... isto taka ako se rascackas nekade dlaboko vo softverot ke najdes nesto na kineski... ne gi prifakja site symb programi :D
Не прифакја НИТУ ЕДЕН ПРОГРАМ!!!

јас имам nokla n97 mini. тачот се расипа а батеријата брзо се троши. затоа не пробувајте кинески.

Еден другар незнам од кај нашол циган некој му продал за 10 евра IPUN , на наши АЈПУН, покрш телефонче е не сум видел:)

па да го користи за АЛО е добар за тие пари, ве гледам овде, сите бизМисмени сте, сите имате за iPHONE а во стварност сте iVAN-и сите чест на исклучоци..колку пари зимаат вашите родители плата,а? :) ех Македонче, епа чорба :) само за исмејување ве бивало, ве бива и ќе ве бива.. :)

па да го користи за АЛО е добар за тие пари, ве гледам овде, сите бизМисмени сте, сите имате за iPHONE а во стварност сте iVAN-и сите чест на исклучоци..колку пари зимаат вашите родители плата,а? :) ех Македонче, епа чорба :) само за исмејување ве бивало, ве бива и ќе ве бива.. :)

Знаеш колку скршени срца ќе има после твојот коментар?

Па македонија е коктел земја, коа има некој ајфон е фактичкли фраер коа има некој сони ериксон џ 666 автоматски спаѓа класа човек пониско, кај нас се големи разликите меѓу народот.
Е сеа некој да не се чуствува понижен ќе си набави маска од кинески ајфон и ќе добие статус -Те бива.

За малце ке се зезнев летово во New York со тие кинески iPhone.
На сред менхетен ги продаваат 50$ поевтини него на eBay. Телефонт има оригинална маска од iPhone 4 и неможеш да препознаеш дека е кинески. Ама ако си имал предходно iPhone само што ке отвориш менито јасно ти е за каква канта од телефон станува муабет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom