Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
еве неколку навистина добри копии на познати модели на мобилни телефони, значи кинезиве на секој телефон скоро ставаат тач скрин со доле на екранот тач копчиња за брз пристап до некоја функција, дуал сим, и изглед па да речеме скоро ист со оригиналните модели
значи ова е според мене најдобрата копија на нокиа н95 а има и други во продолжение
имињата на телефониве ни во кина не ги знаат верувајте ми :pos2:
имам и многу повеќе слики од кинескиве ама да не трупаме мегабајти на форумов ги одбрав нај-копиите
ftopic:
сакам да чујам коментари мислења за кинескиве модели воопшто од некој што имал/има сеуште, јас ја имам видено и расчепкано НОКЛА Н95 ама некако не е ко што треба:pos2: пишува 5 мега пиксела карл цајс, а усвари има едвај некоја крш 1,3 пиксела:pos2:
НАЈНОВО !!! според мои лични извори дознав дека ќе се продаваат во CHINA SOPPING центрите ширум македонија :pos2::pos2::pos2:
п.с. ова последново беше шала на сметка на кинезиве
значи ова е според мене најдобрата копија на нокиа н95 а има и други во продолжение
имињата на телефониве ни во кина не ги знаат верувајте ми :pos2:
имам и многу повеќе слики од кинескиве ама да не трупаме мегабајти на форумов ги одбрав нај-копиите

сакам да чујам коментари мислења за кинескиве модели воопшто од некој што имал/има сеуште, јас ја имам видено и расчепкано НОКЛА Н95 ама некако не е ко што треба:pos2: пишува 5 мега пиксела карл цајс, а усвари има едвај некоја крш 1,3 пиксела:pos2:
НАЈНОВО !!! според мои лични извори дознав дека ќе се продаваат во CHINA SOPPING центрите ширум македонија :pos2::pos2::pos2:
п.с. ова последново беше шала на сметка на кинезиве