Набројте барем пет нешта за кои сте благодарни на Господ

Ти веќе си во рајот,живееш во Македонија.Амин

.

Рајот (или Царството БОЖЈЕ) е секаде таму каде што е Светиот Дух и Мудроста БОЖЈА чиста - за спасение на сите кои веруваат - отелотворена во Господа Исуса Христа!
Секогаш кога јас сум духовно буден и - преку Неговата *Света Мудрост и *Светол Дух - во Единство со *Светиот БОГ, јас сум во рајот и рајот е во мене, без разлика дали сум во затворено или на отворено, дали во македонија или вон неа, ...

Ова нее шега, туку - пред се’ незаслужен дар на Небесниот Цар и - чудесно искуство!(y)

Поздрав

.

.

Рајот (или Царството БОЖЈЕ) е секаде таму каде што е Светиот Дух и Мудроста БОЖЈА чиста - за спасение на сите кои веруваат - отелотворена во Господа Исуса Христа!
Секогаш кога јас сум духовно буден и - преку Неговата *Света Мудрост и *Светол Дух - во Единство со *Светиот БОГ, јас сум во рајот и рајот е во мене, без разлика дали сум во затворено или на отворено, дали во македонија или вон неа, ...

Ова нее шега, туку - пред се’ незаслужен дар на Небесниот Цар и - чудесно искуство!(y)

Поздрав

.
Ме остави без зборови,посебно болдираниов текст со црвено.Почни да го живееш животот по твои правила,не по некои напишани.Патем ако земаш нешто,дај кажи што земаш изгледа квалитетно е(y).Поздрав

Ме остави без зборови,посебно болдираниов текст со црвено.Почни да го живееш животот по твои правила,не по некои напишани.Патем ако земаш нешто,дај кажи што земаш изгледа квалитетно е(y).Поздрав
И тоа спаѓа во правила не смее да каже дека зима квалитетна роба и од каде.

.

Биди благодарен и не се сопнувај на правилата, советите, зборовите ... а посебно не на Тоа нешто на што укажуваат, бидејќи тие се како сообраќајни знаци кои упатуваат на Правиот Пат, кој се разбира дека - со БОЖЈА помош - ќе треба самиот да го пронајдеш и одиш!(y)

Поздрав

.

.

Биди благодарен и не се сопнувај на правилата, советите, зборовите ... а посебно не на Тоа нешто на што укажуваат, бидејќи тие се како сообраќајни знаци кои упатуваат на Правиот Пат, кој се разбира дека - со БОЖЈА помош - ќе треба самиот да го пронајдеш и одиш!(y)

Поздрав

.

Ставај на игнор.....
Со деца ракија не се пие, ќе ти ја изедат салатата....

И тоа спаѓа во правила не смее да каже дека зима квалитетна роба и од каде.

.

Дечки, вашето држење воопшто не ме зачудува, туку само мојата вера ја потврдува!
Ниеден алкохол, ниедна дрога, секс, пари, ... неможат да и’ ја дарат на душата смислата и радоста која и’ ја дарува Божјата Благодат!

Бидете за Неа благодарни и засигурно ќе станете благословени! (y)

А други, потсмевајќи се, велеа: „Се напиле од благото вино.”

(Дела. Ап. 2:13)

.

Ставај на игнор.....

.

Море алкохол непијам од моја 17та година, ... :)

.

.

Дечки, вашето држење воопшто не ме зачудува, туку само мојата вера ја потврдува!
Ниеден алкохол, ниедна дрога, секс, пари, ... неможат да и’ ја дарат на душата смислата и радоста која и’ ја дарува Божјата Благодат!

Бидете за Неа благодарни и засигурно ќе станете благословени! (y)

А други, потсмевајќи се, велеа: „Се напиле од благото вино.”

(Дела. Ап. 2:13)

.

.

Море алкохол непијам од моја 17та година, ... :)

.
Ова е од библијата ?

Брат
Свест
Брак
Деца
Дванаеска (маж ми кога е 12 саати на работа)

Ставај на игнор.....
Со религиски фанатици не се дебатира,квалитетна дрога користат.

1. За тоа што ме има
2. За тоа што можам да се помолам и да благодарам на неговата пречиста светлост
3. За тоа што ме дарува за здравје
4. За љубовта со кој што ме дарува
5. За тоа што имам храна и вода

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom