Нова ГОДИНА - леле шо ќе облечам?

• Креатор на темата Креатор на темата Tanes
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Primer da recime ... Na dedo mraz jas mu prativ pismo da mi donesi Nekoa partalce ... ali ne sum siguren dali ovaa ili narednata godina ke go primi Pismoto :(((

Crno fustance kratko,crni hulahopki debeli i kratki cizmi do nad gluzd.Uste malku nakit utre da si kupam i gotova sum.

Па најверојатно кошула, темни фармерки со низок струк и моите најк патики. :pipi:

Па доста размислував за ова и едвај најдов некоја солуција во однос на тоа што да се облече за ново годишната вечер, и сега радо ќе ве известам за тоа.

1. Нови врвци (бели) за старите патики (патиките ќе ги замијам) btw бели патики.
2. Фармерки црни ќе купам, исти ко што имам, ама овие нови ќе се.
3. Кошула така посветла..бела...да има нешто така дискретно на неа да не е клод бела ко за на свадба!
5. Јебачката кожна јакна!
4. Каиш (имам)
5. Чорапи бели (имам)*
6. Долна маица бела (имам)*
7. Боксерици (ќе се одлучам за некои)*
Accecories:
Саат, телефон, паричник...и мувачицата под рука! (рече ќе носела фустанче шо го покрива задникот само) :)

*Претходно ќе е се исперено и чисто. :vozbud:

Некои работи не се купуваат со пари а за некои тука е Мастер кард!

*Две вечери славење во кафич/дискотека/кафана најмалку 2000
*Фармерки, панталони, сукња, фустан .... околу 2000-3000
*Блуза - 1500
*Чизми над 2000
*Пропратни работи како ташни, накит, алки, хулкахопки, шминка пак над 1000
*Нешто интересно за втора вечер како бонус

За тие пари во странство ќе си отидам за Нова Година:)

Бојкотирам годинава ништо не купив и среќна сум :pipi:

Ма какви.
Почнав да се нервирам пред неколку дена ко ми текна дека всушност то е трошење енергија за ништо од проста причина шо нит одам на салам место, нит потребно е некој да ме види во моето најиздање. Неам цел. :pipi:
Ми стокмија ено фустанче-туника црно, и салонки фенси и ајт.
Новогодишна гардероба е тотална непрактика. Веистед мани.

Однесов на шиење друго фустанче... Тиркизното не ми се вклопуваше со НОВИТЕ црни штиклички :pipi:

Мен ин блек, црна кошула, црни фармерки цел во црно ќе бидам за н.г:) ќе ставам слика утре ако сум во можност.

Јас поима неам што ќе носам.Ваљда фармерки, патики и зелена блуза.Надополнето со зелена јакна.Толку:)

Црна кошуља, црна мајца, црни фармерки, црни чизми, црна јакна , црна коса. Нема да ме вида у тмница. :D

parejas-en-pijamas.jpg

pa zavisi kaj ke odam taka i ke se oblecam normalno na plostad i v kafana nema da bide istata obleka ali sepak najvazno mi e dasi se custvuvam komotno vo toa so ke go nosam taa vecer

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom