Најсмешни имиња на фудбалери

Segar Bastard :)
Johnny Moustache
Pascal Cigan
Rami Shaban - за Арсенал бранеше на времето
Андони Зубизарета
Панче Ќумбев :))
Немања Видич
Имаше еден N'Zogbia од New Castle изглеа
И за крај
Soccer commentator: "Julian Dicks is everywhere. It's like they've got eleven Dicks on the field." :))))

Vinnie Jones, поранешен мрднат фудбалер на Лидс а сега мрднат актер во мрднати филмови како Snatch и Lock, Stock & Two Smoking Barrels. Колку навистина е мрднат овој тип можете да видите и на сликата. Случката е од едно загревање пред натпревар на кое ја оставил публиката без текст. Објаснувањето што го дал подоцна било дека одел на топка! :tapp:

Attachments

• vinnie.jpg
    vinnie.jpg
    55,3 KB · Прегледи: 126
Degen .. мислам за полска играше ако не се лажам :D

За Победа игра еден од Конго се вика Ндинга Итуа,понатаму Сибусисо Зума од Јужна Африка,Икечукву Уче од Нигерија,Мирко Сломка мислам на Шалке е тренер,Торе Андре Фло од Норвешка,Мирослав Клозе,Томаш Ршаша од Полска,Камил Косовски исто од Полска,Еузебиуш Смоларек(некои скратено го викаат Еби Смоларек),Шака Хислоп што брани за Тринидад и Тобаго,Жил Јапи Јапо од БСК,Канга Акале,Младен Крстаич,Бари Опдам,Мохарам
Навидкија од Иран,Нуно Мигел Соарес Переира Рибеиро Гомес(Нуно Гомес),Паулета,Лебо Лебо од Ангола,Абубакари Јакубу од Гана,Огучи Оњеву од САД,Јарослав Плашил од Чешка,Владимир Шмицер,Јан Колер,Сисињо,Жунињо Пернамбукано,Бошко Балабан,Џејсон Чулина од Австралија,сите Јапонци(ама најсмешен ми е Јошикацу Кавагучи),Грегори Купе,Гаел Живе,сите Корејци и Кинези,,Мамам Шериф-Туре и Мустафа Салифу од Того,Икер Касиљас,Володимир Езерски и Анатоли Тимошчук од Украина,Ради Жаиди,Мехди Нафти и Имед Мадеби од Тунис и за крај кралот на смешните фудбалски имиња-Абдулазиз КАТРАН од Саудиска Арабија.Толку од мене.Поздрав

sanja,fabregas i vkot(walcott) :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom