Нечистотијата во Скопје! Општата несреденост!

• Креатор на темата Креатор на темата 10101
  • Време на започнување Време на започнување
Za Emka .. Pa u dzunglite nema gjubre bee .. Kolku so ja znam ..

Е добро кој град во македонијава е чист и има доволно корпи за ѓубре? што сте се нарфлиле на Скопје, кој неможе да се спори со друг град, ако ништо друго поради бројот на жители населени на прилично мал простор.
си го сакам скопје како што е, ништо не е совршено, па ни градов.

Ina4e se soglasuvam so tebe .:):vozbud:

Ps. Ivinete , ali na ovoj kom , neam mak font .. :S

Охохо зад зградата до собранието, ѓубре на кило, маркет за бездомнивци. Изгледа в центар позади згради сте заборавиле дека постојат контињери.
Скопје гнасен е. :icon_bigg

30F68894741ECD488D4AAA34635DFF52.jpg

немаше измени на постов мој горе ама сликава вреди да се види. Пази У Центар е ова, а замисли во другите места :nesvest:

Скопје е најголем, очекувате да биде најчист?:nesvest:
А културата на сите, скоро секаде е иста.

Јас го сакам Скопје, го обожавам, бил чист или не.:pipi:

30F68894741ECD488D4AAA34635DFF52.jpg

немаше измени на постов мој горе ама сликава вреди да се види. Пази У Центар е ова, а замисли во другите места :nesvest:

Ова може да се интерпретира како еден вид изразување на скопскиот смисол за хумор.
Не, искрени да бидеме, има многу дибеци во градот ми мил мој, само што јас немам намера да се карам со секој што корпите долж пешачките патеки кои се ситна ѓубре ѓи полни со ќеса полна ѓубре (што е за во контејнер) а контејнерот му е на 25 метри.

Мартинче душиче, замислувам... оп, нема охриѓани како тебе иако има слични сцени. Сеуште е се` во ред... :pipi:

Абе, ѓубре има многу и не е во ред.

Општо.

На неговиот сарказам одговорив конкретно, во твојот коментар има или да вадам гравчињата за да гатам? :)
Незнам зошо би се нашол погоден за да бараш сарказми и да одговараш Џиџи, ама како сакаш па :)

Врти сучи, и Скопје проблематичен, кога ќе видиш сите градови се проблематични, и сите имаат пропусти. И, најважното, немате ни вие ни ние право да се критикуваме, и то.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom