Годишно обраќање на претседателот Црвенковски во македонското Собрание

• Креатор на темата Креатор на темата Tutkar
  • Време на започнување Време на започнување
Оооооооо од трите погорни поста се гледа дека штабовите на СДСМ работат прекувремено:pos2:
Фрчат комплименти за Зен мајсторот.:vozbud::pos2::baeh:

pa koga ne se na vlast mora da rabotat 24h. eh da rabotea taka koa bea na vlast moze ke bese nesto od drzavava.

inace bate bane povtorno se pokaza kako prav SDSMovec i samo kritiki do vladata. ne vikam deka mn lazese ama mozese i pozitivnite raboti da gi kaze a ne samo negativnite. ali aj ke si go istera mandatov vtor nema da dobie poso sea ke si vlezeme vo nato i rajtingot na opozicijata use ke opadne i taka nataka...

Kje im pomine, na prolet zdravje.

А што ќе биде напролет?Нешто се спрема невладинава организација сдс и компанија,има некој проект?
Абе ни луцифер (б.ц.) нема да го имате да ве брани,уште тој остана на власт шо е уште и затоа прпори ама му врви времето и него.После незнам што ќе правите,кој ќе ви ги гледа гревовите и кукањата со оние клониранине сдс-овчички (шема,клондарко и др.гревчиња):baeh:

Во денешниот фОКУС, Мирка Велиновска го избербати Бранко Црвенковски. Пола да е точно, човекот треба под итно да напушти политиката. Леле, каков претседател сме имале.

Во денешниот фОКУС, Мирка Велиновска го избербати Бранко Црвенковски. Пола да е точно, човекот треба под итно да напушти политиката. Леле, каков претседател сме имале.

poznato e deka fokus samo protiv branko pisuva!! pa ne za dzabe se tuzea!!

Ne pishuva "Fokus" samo "protiv" Branko Crvenkovski, go kritikuvaat i Gruevski i vladata.

A toa sto Mirka Velinovska argumentira -- deka Branko rabotata ja namestil taka ili da go smenime imeto za vlez vo NATO ili da ima predvremni izbori -- e za impeachment na Branko. Samo malku mu se izjalovi strategijata so nastanite vo Brodec, no sepak celta ostanuva: Makedonija da ne stane stabilna Evropska drzhava.

Ne znam dali ima primer vo istorijata na Makedonija za vakva prikriena i podla igra kako shto igra Branko.

Ne pishuva "Fokus" samo "protiv" Branko Crvenkovski, go kritikuvaat i Gruevski i vladata.

A toa sto Mirka Velinovska argumentira -- deka Branko rabotata ja namestil taka ili da go smenime imeto za vlez vo NATO ili da ima predvremni izbori -- e za impeachment na Branko. Samo malku mu se izjalovi strategijata so nastanite vo Brodec, no sepak celta ostanuva: Makedonija da ne stane stabilna Evropska drzhava.

Ne znam dali ima primer vo istorijata na Makedonija za vakva prikriena i podla igra kako shto igra Branko.

tocno vokus site gi kritikuva (osven ljubceta) ama bate bane im e specijalnost. i strip imaat za nego :pos2:

a za toa podlata igra ima vo istorijata eden taka samo so ne bil pretsedatel. vo finska mislam bese toj minister nekoj ili taka neso so ja predade drzavata za hitler da gi osvoi. samo ne sum bas ne me interesira vtorata svetska vojna zatoa ne gi znam iminjata!!

Не сакам да го коментирам говорот на Претседателот и онака сам сигурно не го пишувал, само ќе и забележам на маркетинг агенцијата- опозицијата, која не присуствуваше на обраќањето на институцијата Претседател на Р.Македонија, па после кукаме на негативните оценки од бриселскиот извештај. Партиски не сум обоена од почитт кон мојата професија, но едно знам Бранко сеуште ги држи конците на македонскта политика.

Можда имаше говор кој на многу не им се допадна, исто и на мене, зашто критички не се осврна на сопствената работа, али мислам дека не излажа ништи, може тоа што го кажа го боли некого, ама вистината секогаш боли.
BC nikogas nema da daj samokritika,no Vmro-KP ako sakaa mozea da im recat na grevcinjata vo Sobranie barem da prisustvuvaat.Ama tolku im seci i nimi.
Ebati drzavata kade komunizmot e opcija i na levo i na desno.

Киро Глигоров и Бранко Црвенковски се гробарите на Македонија. Депласирано е да се оценува некаков си говор на човекот кој што е 99,9% одговорен за денешнава реалност: БЈРМ, Македонски народ сведен на аморфна маса со неизвесна судбина, оаза за комунистичката олигархија пекол за 90% од населението. Секој обид за негова одбрана, како и на СДСМ го сметам лично како непријателство и сметам дека без радикална пресметка со овие сили не е можно понатамошното егзистирање на Македонија.

ДЕФИНИТИВНО БРАНКО НЕЗНАЕ ДА СЕ СООЧИ СО ПРИТИСОЦИТЕ !

на власт треба да биде човек со изграден став , а не вртиопашка .
уцени од сите страни ...
кој може да те уценува ако си чесен пред себе и народот ?

Сето е точно баце Христо,сето....којзнае уште за колку лајна не знаеме.Читам редовно Фокус,сметам дека горе-доле даваат секогаш објективни анализи за политиката во Македонија,пукаат против сите,било власт било опозиција. „држалникот“ има уплав од Мирка,она е еден од ретките новинари што целосно го има анализирано неговото владеење.Да си читал и претходни теми на М.Велиновска уште толку ќе ти се згадило...ама нејсе...
Интересно е тоа што Италијанските власти го привршуваат случајот со М.Ѓукановиќ,а во кој сигурно има многу страници и за нашиот „држалник“....

Сето е точно баце Христо,сето....којзнае уште за колку лајна не знаеме.Читам редовно Фокус,сметам дека горе-доле даваат секогаш објективни анализи за политиката во Македонија,пукаат против сите,било власт било опозиција. „држалникот“ има уплав од Мирка,она е еден од ретките новинари што целосно го има анализирано неговото владеење.Да си читал и претходни теми на М.Велиновска уште толку ќе ти се згадило...ама нејсе...
Интересно е тоа што Италијанските власти го привршуваат случајот со М.Ѓукановиќ,а во кој сигурно има многу страници и за нашиот „држалник“....

Имаат Италјанците многу страници и за други држалници како на пример за Срѓан Керим кој милуваше млади Руско-украински коковчиња по тоа Св.Стефаните таму во Црна Гора.А држалниците од типот на Б.Ц. на крај пак ќе испаднат "невини јагниња" од стадото овци.

Имаат Италјанците многу страници и за други држалници како на пример за Срѓан Керим кој милуваше млади Руско-украински коковчиња по тоа Св.Стефаните таму во Црна Гора.А држалниците од типот на Б.Ц. на крај пак ќе испаднат "невини јагниња" од стадото овци.
За Керим не знам,па не ти се мешам во дискусијата.
А дека „држалникот“ ќе испадне „јагненце“ не сум баш сигурен.Мора еднаш да му дојде крајот....се разбира не по природен пат:wink:

.............„држалникот“ ќе испадне „јагненце“ не сум баш сигурен.Мора еднаш да му дојде крајот....се разбира не по природен пат

...............ama bidejki e jagnence...........toa ke bide sigurno posle ova FYR-ovcive :)
FYRo24.gif

Oвој последниот ти е Б.Ц. најверојатно?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom