Вие како лик во роман

Како витез темплар :icon_lol:. Ама не од овие новиве модерниве викенд витези темплари, туку како изворното оригиналното нешто :icon_lol:.

Некој детектив.Пример Шерлок Холмс од романите на Агата Кристи :smir:.

Шерлок Холмс е лик на Артур Конан Дојл.

Ја сакам да бидам гавранот од истоимената басна, такозваната Гавранот и Лисицата, кога гавранот ќе и го земе сирењето на лисицата :icon_eek::vozbud:

Некој детектив.Пример Шерлок Холмс од романите на Агата Кристи :smir:.
Мислиш Херкул Поаро од Убиството во Ориентиент Експрес на Агата Кристи:smir:

Како свештеникот во Жустин од Маркиз де Сад. Леле педофилски филм :kesa::kesa::kesa:

Ликови? :)))

Епа јас би била Мехруниса од Дваесетата сопруга...затоа што владее со сопругот,затоа што владее со сите во дворецот,затоа што владее од зад превезот,затоа што доминира индиректно преку својот сопруг,но битно се е во нејзини раце...

И јас би била Мехруниса... Еден од ликовите што ме фасцинираше со својот карактер..својата моќ..скриена под превезот на совршено убавата кралица..:pipi:

Личност полна со позитивна енергија,секогаш спремна да даде подршка и храбра. Секогаш подготвена за предизвик,ново искуство и авантура.Личност која сака и сака да биде сакана ,но и одмаздољубива кога ќе биде повредена.

Иван Карамазов... Достоевски всушност пишувал за мене :)

Симон од "Диво месо". Најстариот син кој си пие алкохол и цело време си убацува досетки кога не треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom