Maкедониум

• Креатор на темата Креатор на темата Dejan]
  • Време на започнување Време на започнување
Каран, кажувај конкретно ако треба помош и/или сугестии, слободно постирај на темава се’ што мислиш дека е потребно.

И те молам гледај инволвирај го омопирин некако за да помага со сугестии.

Поздрав и тука престануваме со честитки, да не ја пребукираме темава. Очигледно сите мислат дека сајтот е одличен и преку потребен.

Каран и Дејан да реагираат на критиките на anaveno.

Ок ги прифаќаме критиките. Во моментот работиме на етимологијата, на сите коси ќе ви се крене од тоа што ќе го објавиме, уште ден два, а до тогаш...

Ako preveduvate vaka
1z71oyc.gif
nema da ni se digne.
Togas ke vi recam,izbrisete si go
260fz0g.gif
:helou:

Misirkov !

- Nemajte gajle ova shto go pravime sega barashe vnimatelnost i seopfatnost a e nehsto kako ETIMOLOSHKA BOMBA protiv dushmanite...

...poslednite shtrafchinja i se zategaat i ke ja pushtime denovive, pa ochekuvame vashi sugestii, soveti, mislenja i raspravi..

...samo zaradi vaznosta na toa sme "podzabaveni"!

..anavedo isto i do tebe, ke imash mnogu shto da sogleduvash i analizirash za skoro..

Pozdrav do site

Misirkov !

- Nemajte gajle ova shto go pravime sega barashe vnimatelnost i seopfatnost a e nehsto kako ETIMOLOSHKA BOMBA protiv dushmanite...

...poslednite shtrafchinja i se zategaat i ke ja pushtime denovive, pa ochekuvame vashi sugestii, soveti, mislenja i raspravi..

...samo zaradi vaznosta na toa sme "podzabaveni"!

..anavedo isto i do tebe, ke imash mnogu shto da sogleduvash i analizirash za skoro..

Pozdrav do site

Каран и Дејан: може ли да замолиме за краток “отчет’’ до каде сте со темите и текстовите?

Во меѓувреме посторавме голем број документи на нашиов форум, на, слободно ползувајте се и доколку можеме да помогнеме со истражувања, проверки на факти, преводи, сугестии, итн. - да не се повторувам, во секое време.

Македониум ми бара „усер нејм и пасворд“ ??? Линкот „контактирајте не овде“ не работи ??? Што се случува.... инаку сега прв пат прочитав за овој проект!

Промотивниот клип од „ју-туб“ е исто така одстранет !

Pozdrav Goran !!!

- Ednostavno, imame nekoi tehnichki problemi sega barame drug server koj moze da ja zadovoli goleminata na sajtot..

...pokraj ova, bidejki zakupot na stranata odeshe odnadvor a liceto preku koe go pravevme toa se iseli odtamu, sega sme vo kontakti preku drugi nashi da go toa uredime (ne e nekoja suma no poveke e tehnichki problem)...

...vo sekoj sluchaj komplet strana ja imame, site no i novi materijali, pa se nadevame deka se ke se uredi, iako ne zafakaat i drugi sekojdnevni problemi koi se poveke ne razvlekuvaat..

Pozdrav do tebe i site nashi...

Karan Obedinitelot - www.macedonium.org.

Доколку можеме некако да помогнеме кажувај. Се надевам дека многу наскоро повторно ќе биде активна страната.

Da brat, da se nadevame...

- Tokmu sega najpoveke i treba da se deluva, ovie pritiskaat li pritiskaat (5-kolona, EU, NATO, Grci, Bugari,Srbi,...koja li crna vrana ne !) ,

...treba shto poveke makedonski strani i fakti ochi da im izvadat, pred da zinat bilo shtoi da ne ubeduvaat za nas i nashiot opstoj...

...vprochem i koga www.macedonium. org, go pokrenavme so dejan pred dve godini (02.XII.2007 god.), tokmu so taa cel trgnavme - borba za makedonskoto ime protiv site shto go negiraat..

...ako pak ne uspeeme da go povratime macedonium.org na ovoj mediumski prostor, pak sme tuka, nashata borba prodolzuva, taa e postojana ...

...i pred nas imalo od koi sme uchele i ne sozdale nas, a se nadevame deka i nie sme pridonele barem malku vo sozdavanjeto novi makedonski borci a i tie ke sozdavaat novi...

Pozdrav

Каране, сериозно ви велам, ако нешто не ви иде слободно побарајте помош, ќе ни биде чест.

Несомнено од огромна полза ни беше страната, а посебно во овие мигови е потребна како и самиот што рече.

За било што слободно пиши пп овде па ќе се договориме.

Поздрав

Каран, на форумов има неколкумина што можат да помогнат во контекст со проблемот кој го имате (хостинг и сервери), а еден од нив сум и јас. Доколку тоа е навистина проблем, само кажи и ќе средиме. Не е несредлив проблем.

Поздрав Каране.
Ти благодарам за одговорот.
Иако не сум воопшто во „ИТ“ , доколку постои начин на кој би можел да ви помогнам слободно кажете.
Се надевам дека проблемите ќе се решат наскоро.

Светот со нетрпение ги очекува сите вакви „Македонски Енциклопедии“.

Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom