Ska Maniac
Бараба
3 пат го гледам видеово покрај тие другите во луна паркот со количките и теретаната и не можам да си поверувам дека не се сцени од филмов туку се црн хумор реалност.Само оригиналот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
3 пат го гледам видеово покрај тие другите во луна паркот со количките и теретаната и не можам да си поверувам дека не се сцени од филмов туку се црн хумор реалност.Само оригиналот
Дали некој го вреѓа дпмне мене не ме боле кур, ме боле кога некоја гнаса не гледа сдсс што прави туку за гнасотиите ги криви дпмне и мицко, не е крвив сдсс што носи и гласа штетни одлуки крив бил мицко што не спречил. А тоа е истата екипа што активно работеше на рушење на Република Македонија а сега се јавува само кога треба да се избришат лајната на зајко.Која реакција кога некој ти ги вреѓа ДПМНЕ. Прашањето е само зошто, кога реалноста е сосема поинаква?
Реакцијата му е на место, типот улетува у темава и прва реченица му е ,,a vmro?!?11?".Која реакција кога некој ти ги вреѓа ДПМНЕ. Прашањето е само зошто, кога реалноста е сосема поинаква?
3 пат го гледам видеово покрај тие другите во луна паркот со количките и теретаната и не можам да си поверувам дека не се сцени од филмов туку се црн хумор реалност.
Ѕвоните ако сте за предавање. На титки и смс не враќаме. СТОП ПЕДЕРИ.Војнава имаше многу втф моменти, на пример кога го опколија Кондуз, Талибанците отворија хотлајн за да се предаваат авганистанските војници.
Го кажав у последната реченица ставот. Секој што има барем просечно логичко резонирање ќе сфати. Ме мрзи и имам попаметни работи од тоа да образложувам зошто сум ЗА да се прими одредена бројка на бегалци (од фундаментален исламистички режим) која можеме да ја поднесеме и на ниту еден начин нема да може да влијае на демографската структура во државата.
Дали некој го вреѓа дпмне мене не ме боле кур, ме боле кога некоја гнаса не гледа сдсс што прави туку за гнасотиите ги криви дпмне и мицко, не е крвив сдсс што носи и гласа штетни одлуки крив бил мицко што не спречил. А тоа е истата екипа што активно работеше на рушење на Република Македонија а сега се јавува само кога треба да се избришат лајната на зајко.
дај бе не ме заебавај, .... зошто да се доаѓа до ситуација нешто вмро да спречува или да враќа, значи ти испосери се вгашти и јас сум крив што ти се посрал, мајкати не те научила да си бришиш газот сега јас да ти го бришам.Да а ДПНЕ свесно веќе 30 години го апсорбира и дисперзира секој отпор кон сите политики за уништување на Македонија. Еве кажете една работа која ДПНЕ ја спречило или кога стигнале на власт ја вратиле назад? Една? Приватизација, територијална реорганизација, хашки случаи, итн ... . Една работа?
Чист пример се сега Кичево и Струга, во двете општини ДПНЕ нема да оди со свој кандидат и ќе го подржи тој на Алијанса. Значи во ситуација кога Албанските партии се во најголем клинч, а дури има и појави на фракции и независни кандидати. ДПНЕ "патриотската" партија комплетно го предава просторот за делување и во старт ја губи војната.
И што добиваат за таа нивна кооперација? Коалициски потенцијалБар да направеле договор каде алијанса подржува кандидат на ДПНЕ во едната и обратно во другата. Не они договориле дека ако ете ДПНЕ некогаш освои поголем број на праттеници од СДС, алијанса ќе им ја направи честа они да формираат влада. Комплетна лудост.
За да падне оваа окупациона власт мора првин да се срушат тие што свесно го подриваат секој отпор а во исто време глумат водачи на истиот.
Ти нема врска моабетот.Има една народна не се плаши од непријателот туку од лажниот пријател
Епа Мицковски во случајов е тој лажен пријател, од една страна демек сака соработка и обединување на опозицијата а од друга страна ја игнорира истата и соработува со непријателот (Заев) донесувајки одлуки за крупни прашања кои одат на штета на државата - кои беа набројани од страна на Апасиев
Подобро Украјинци да примиме, него ли, муслимани, исламисти. Се виде што ни се деси во 2001 година со нашиве орки. Сега може бетер да биде.Ако резонираме логички (што знаеме дека на либералите не им оди најдобро) НЕ треба да примиме ниту еден единствен бегалец од било каде на планетава од најпроста причина што имаме наши граѓани кои сеуште се раселени од 2001.
Ако веќе мора да примиме, за да се чуствувате подобро, ајде да примиме 450 Украјинци.
![]()
Taliban executes ISIS leader one day after Afghanistan conquest
hello world this is a new articlethecradle.co
What did the Taliban after its victory? It executed former ISIS head of South Asia & Far East, Abu Omar Khorasani. The Taliban views ISIS as a "deviant" tool of the US-backed former govt and claims the US brought them to Afghanistan
Ти нема врска моабетот.
Значи не се плашете од Заев, плашете се од Мицковски, иако едниот матер и еба на државава, го излажа цело сопствено гласачко тело, смени име, даде двојазичност и сега ќе носи талибанци тука, ама битно плашете се од типецот што нема видено власт и прашање е дал ќе види.
Да видиме со Апасиев, зарем Апасиев не подржуваше поголеми талибанци од талибанциве пред некој месец, терористи по дефиниција кои што гранатираа цивилно население со ракети и кои што не дозволуваат жената да патува без присуство на мажот? Значи утре да има избеглици од Палестина, Апасиев ќе биде за тоа истите да бидат стационирани овде, или не?
Кој е ставот на Апасиев и Левица за индиректно принудната вакцинација на сите невакцинирани, како и дискриминација и сегрегација на невакцинираните?
дај бе не ме заебавај, .... зошто да се доаѓа до ситуација нешто вмро да спречува или да враќа, значи ти испосери се вгашти и јас сум крив што ти се посрал, мајкати не те научила да си бришиш газот сега јас да ти го бришам.
Дали некој го вреѓа дпмне мене не ме боле кур, ме боле кога некоја гнаса не гледа сдсс што прави туку за гнасотиите ги криви дпмне и мицко, не е крвив сдсс што носи и гласа штетни одлуки крив бил мицко што не спречил. А тоа е истата екипа што активно работеше на рушење на Република Македонија а сега се јавува само кога треба да се избришат лајната на зајко.
Ти нема врска моабетот.
Значи не се плашете од Заев, плашете се од Мицковски, иако едниот матер и еба на државава, го излажа цело сопствено гласачко тело, смени име, даде двојазичност и сега ќе носи талибанци тука, ама битно плашете се од типецот што нема видено власт и прашање е дал ќе види.
Да видиме со Апасиев, зарем Апасиев не подржуваше поголеми талибанци од талибанциве пред некој месец, терористи по дефиниција кои што гранатираа цивилно население со ракети и кои што не дозволуваат жената да патува без присуство на мажот? Значи утре да има избеглици од Палестина, Апасиев ќе биде за тоа истите да бидат стационирани овде, или не?
Кој е ставот на Апасиев и Левица за индиректно принудната вакцинација на сите невакцинирани, како и дискриминација и сегрегација на невакцинираните?