Хокеј - NHL

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување

Dali gledate NFL

• Вкупно гласачи
    66
steta ovaj sport sto go nema vo makedonija

NFl (amerikanski fudbal)

Gledam ima temi za fudbal, kosarka,rakomet,tenis, pa mi tekna da otvoram edna tema za AMERIKANSKIOT FUDBAL,odnosno NFL. koj gleda,za kogo naviva, omilen igrac...pozdrav

GLEDAM NFL, zakon sport. da go imase vo Makedonija, bi bil popularen. Navivav za Atlanta falkons (ama ovaa godina go nemaat VIC,) pa sega sum za New England PATRIOTS. TOM BRADY,MOSS.... i mnogu drugi zvezdi

GLEDAM NFL, zakon sport. da go imase vo Makedonija, bi bil popularen. Navivav za Atlanta falkons (ama ovaa godina go nemaat VIC,) pa sega sum za New England PATRIOTS. TOM BRADY,MOSS.... i mnogu drugi zvezdi

Во живо неможам да гледам тука во Струмица не дават на никоја, а на играта играм со Патриотс , али овој Brady некако чоколадни раце има , неможе топка да фати кога му ја фрлаш, а за „сечење“ го бидува...

Tom Brady e QB (kvoterbek),sakas da igrame MADDEN NFL 2008,jas i ti,?? ili koj bilo pisi lp.pozz

Друг пат брат, сега многу сум зафтен тие денови...

Arizona - Tampa Bay 10:17 Q4
Carolina - Tennessee 7:20 Q4
Washington - New York 20:17 Q4
Jacksonville - New Orleans 24:38 Q4
San Diego - Minnesota 17:21 Q4
Green Bay - Kanas City 23:22 Q4
Denver - Detroit 0: 37 Q4
Cincinnati - Buffalo 21:33 Q4
San Francisco - Atlanta 16:17 Q4

тие треба да завршат сега

Seattle - Cleveland [22:00] (тогаш започнуват)
New England - Indianapolis [22:15] (тогаш започнуват)
Houston - Oakland [22:15](тогаш започнуват)
Dallas - Philadelphia [23:00](тогаш започнуват)
Baltimore - Pittsburg [23:15](Понеделник) (тогаш започнуват)

---
тие што се во зеленото ги имам пишено во кладилница , сега за сега сите ги фаќам, Атланта се во напад да се надевам дека нема да ги „сопнат“ д
Па вечер тие да ги фатам од 23:15 и утре на Питзбург и да се ормсам со 1,255 :D:D

едит: Атланта зедоа поени 20:16 за нив е

Neznam kolku ste zainteresirani no eve otvaram tema za hokej ako nekoj prati so se slucva ili go interesira so se slucva slobodno neka pisi.

слабо ама порано многу често играв на спортска
полани каролина беа први а ваа година кои се?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom