Користење на бебешки козметички производи

• Креатор на темата Креатор на темата draganask
  • Време на започнување Време на започнување
Retko upotrebuvam bebeski proizvodi.Edno vreme se kapev so Bьbchen ko ziveev zaedno so mojot mal braced :)mnog ubo mi mirisat.A sega mam Bekutan losion, i toj isto taka ubo mirisa.Stom se super za detskata koza, togas ne mozat da mu stetat na vozrasnite.

Користам, дури можам да кажам цела колекција Becutan,посебно млекото за тело аххх совршено за мојата кожа:pipi:

Becutan - млеко за тело, масло и крем! Аххх :pipi:

Користам само влажни марамчиња некогаш од Бекутан ,други бебешки производи многу ретко.

ММммм... бекутан купката ја обожавам, а ставам некогаш и од помадата :)
Исто и овие Toddies од нивеа влажни марамчиња често ги користам.

јас користам павловикева крема ја ставам на рацете и на лицето, друго ништо од креми не употребувам, а од бебешките производи користам и влажни марамици за чистење на шминката

A da, zaboraviv. Koristam pavlovikeva za dlankite koga mi pukaat. Poefikasna e od drugi kremi nameneti tokmu za toa

Бекутан помадата и павловичевата секогаш ги имам во несесерот. Павловикевата е убава, кога навечер пред да си легнеш да ставиш на усните, сабајлето устето ти е најубаво и најмеко :smir:

Постојано ја користам бекутан линијата а особено млекото за тело и влажните марамици. Најдобри ми се

Користам бекутан крема, млеко за тело, купка и пудра.

бекутан влажни марамчиња и пудра & павловичева-нема боље крема

Posle sekoe tusiranje koristam mleko za telo Bekutan, najubavo mi mirisa i epten ja pravi nezna kozata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom