Фан Клуб: ПСЖ

• Креатор на темата Креатор на темата centarec
  • Време на започнување Време на започнување
Колку кеш? Баш ме интересира како ќе се снајт, од дамна немаме видено нешто младо бразилско во Европа.
Еве и официјална потврда, дури и сумата 40 милиони сум ја погодил, со можност од плус 5 милиони како бонус :)
http://www.sportlife.com.mk/Default.aspx?LCID=16&NewsID=3627

Изигра утакмица младичов? Како се покажа?

Изигра утакмица младичов? Како се покажа?
Игра стандардно секој натпревар од кога дојде и тоа прв тим, а како се покажа да не те лажам немам гледано цела утакмица...

Ај да организираме заедничко гледање на утакмицата утревечер, поинтересно е кога се гледа со ривалски навивачи.

шубидубидуби
Можда требаше ова во фан клуб Милан да го пишам :(

Ај да организираме заедничко гледање на утакмицата утревечер, поинтересно е кога се гледа со ривалски навивачи.

шубидубидуби
Можда требаше ова во фан клуб Милан да го пишам :(

"Многу си интересен, креативен и духовит" - рече за тебе ни еден човек никогаш...

"Многу си интересен, креативен и духовит" - рече за тебе ни еден човек никогаш...
Ме знаеш ти лично, па да знаеш дали сум креативен и духовит јеботе, тоа се познава се по форум.

Niggersinparis
Де бе колку пати на ден го маваш на Ибрахимович ? Во сите теми го спомнуваш него, во други теми го нудиш да го земат, овде жалиш што сака да си оди, па сигурно ни менаџерот негов не се замара толку колку ти :rolleyes:

Од А до Ж ќе ве ебеме..ама ај да не ви дојде многу ќе намалиме само на од П до Ж да бе ебеме преку С.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom