Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.845
- Поени од реакции
- 23.246
Што им е бе на педериштата во ПСЖ? Во натпреварот од ЛШ против Динамо, Ибрахимович, сега цела екипа...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што им е бе на педериштата во ПСЖ? Во натпреварот од ЛШ против Динамо, Ибрахимович, сега цела екипа...
![]()
Си имаат проблем играчиве со шорцојте, очигледно е дека им се тесни, него глеј го Ибра се згрбаел да не се познава толкуШто им е бе на педериштата во ПСЖ? Во натпреварот од ЛШ против Динамо, Ибрахимович, сега цела екипа...
![]()
![]()
Од Јануари ќе дојде во ПСЖГледам има чат-пат по некој што го следи ПСЖ,ме интересира Мура игра ли за ПСЖ или што прави?![]()
Ибра има добиено црвен нема да игра ...Ako ima nekoj sto gi prati PSG. Vecer so poln sostav ke bidete ??
Ибра има добиено црвен нема да игра ...
Епа жал ми е ако освен Турски серии друго ништо не разбираш во животот ... Темава е Фан клуб ПСЖ, што значи би требало да пишуваат некој што следат или што ги интересира фудбал, а не Турски серии ... А, ако нема тема Турски серии па да ти е досадно можеш да создадеш тиza moment pomisliv deka zboris za nekoja truska serija i nekoja si Ibra imala dobieno
Епа жал ми е ако освен Турски серии друго ништо не разбираш во животот ... Темава е Фан клуб ПСЖ, што значи би требало да пишуваат некој што следат или што ги интересира фудбал, а не Турски серии ... А, ако нема тема Турски серии па да ти е досадно можеш да создадеш ти![]()
Хахахахаха... А како се вика му дадоа црвен картон минатиот натпревар па сега нема да игра 2 натпревари... Доволно јасно кажав за да разбераат тие што сакаат ... А, ако целта ти беже да испаднеш паметен или интересен да ти стиснам лике, да не ти пропадне мислењето ?abe ti ne se razbiras od fudbal ama i od zeni... so deca ke befte, ne se vika ''ima dobieno'' aj educiraj se malce posle pisuaj ke ti se smeat