Drum and Bass

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено, не ми се веруеше дека медењак ко Рахмани ќе рока толку жустар ДнБ...
Жими се ме изненади...
Не беше da usual gayJungle ствар, рокаше страшно добри ствари од SubFocus, Black Sun Empire, некој wicked семплови од продиџи, малце пендулум за цурите да провеат косенца, малце Spor....
Се на се, сасвим одлично :) Со Виклер у тандем....
Мед!

Крив курац добро, оној даз фљоу ми идеше да го фрлам од капан ан, ја ја ја капан ан ја ја ја печеме сечеме влечеме екипа сме палиме бонг НА МАЈКАТИ У ПИЧКА.
Ептенски гужва, и ПАК ШАБАНИ ШУТКИ ПРАВЕА, мамата да вибам...ко шо би рекол Итар Пејо ќе летаа аплаузи за малку.
Виклер исто така се испошупачи, незнам зашто незнам како ама ептен одбивен фраер ми е, рага стај WTF?
У глобала днб ко днб ептен покефофски, само џоинти да не се палат внатре зашо гнсно е

Наравоучение
Ако сакаш да си емси на драм и бес, прво ќе седиш дома и ќе вежбаш нешо, па макар и текст ќе си спремиш и ќе си напишеш пред да било што и како јавно се избрукаш и изнервираш толпа луѓе кои дошле да слушаат днб а не некој одреден суруш што мисли дека е раперишче како Plan B.

Крив курац добро, оној даз фљоу ми идеше да го фрлам од капан ан, ја ја ја капан ан ја ја ја печеме сечеме влечеме екипа сме палиме бонг НА МАЈКАТИ У ПИЧКА.
Ептенски гужва, и ПАК ШАБАНИ ШУТКИ ПРАВЕА, мамата да вибам...ко шо би рекол Итар Пејо ќе летаа аплаузи за малку.
Виклер исто така се испошупачи, незнам зашто незнам како ама ептен одбивен фраер ми е, рага стај WTF?
У глобала днб ко днб ептен покефофски, само џоинти да не се палат внатре зашо гнсно е

Наравоучение
Ако сакаш да си емси на драм и бес, прво ќе седиш дома и ќе вежбаш нешо, па макар и текст ќе си спремиш и ќе си напишеш пред да било што и како јавно се избрукаш и изнервираш толпа луѓе кои дошле да слушаат днб а не некој одреден суруш што мисли дека е раперишче како Plan B.

"Е ова е најдобар фристајл шо сум го напишал.."

Дазфлоу, заслужува скопско у глава.
Празно. Полно не заслужува.
Ме иритира.
И Кацар ме иритира. Ма све шо е ем-си на ДнБ ме еритира.
Особено фристајл на днб. Ow sheeet.
Виклер, уреду ми е, ќутеше коа требаше да ќути.
Иако тоа јамајканското му го филтрирав тотално..
Што се тиче палење џоинти унутра, гнасно.
Што се мени тиче, шутчињата, ако може така да се наречат, и не ми сметаат многу, ако е траката погодна.

Журката ми помина тоБ. Очекував многу по тиње, очекуев многу по меко, а рахмани развали доста хаце ствари...
Једина ствар шо страшно ми сметаше беше гужвата. Преееееееееемногу народ у толку мало клубче -.-

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=XeVCfcz_Zj4&feature=related"[/media]

О! Медness!

Уше Медitation фалеше...

Ихааа, на темава не е пишано од одамна.

Журовите секоја сабота во Капан Ан, традиционално се одржуваат.
Утре доаѓа Toni Bassi од MIR CREW.
Гостин ќе биде и MC WackWacko од MADRED.
Домашни Active Rasta Selectors и Дарко Степич.

По гостувањето на LJUDAS и BOJ LUCKI, во Скопје кончено пристигнува и TONI BASSI со што го заокружуваме претставувањето на продуцентско трио МИР CREW кое џанглистички ја затресе и се` уште бранува цела Скандинавија од својот епицентар во Стокхолм. Последни нивни „хитови“ се преработките на познатите “Miss Fatty” и “Frenemy” на Million Stylez. Моментално соработуваат со DJ HYPE на трака која наскоро треба да излезе, а вредни за спомнување се и ремиксите на Top Cat, Navigator, General Levy... на кои во моментов работат.

MIR RECORDS
"MIR brings you warm sounds from the cold north"
www.myspace.com/mirrecordsdnb

Влез: 100че.

Петак дан за метак и тазе почетак на драм и бес журки
n290230171555_8226.jpg

Кој е за, бурјум. Кој не е за, незнае шо пропушта :)
четирисаата сет без пофтарање траки на најдобриот днб, дабстеп, фанк и све ко шо е ред

Are you raving or behaving?
Видимо се вечерас! <3
:медо:

немав отидено на днб журка едно добри 2 години.. фино беше за разлика од она пред 2 години што се вртеше..

Разлика нa укус, немој да рипаш...некој сака дивље и жешче некој лигавије :wink:

Не ме разбираш брат...
Она задњи пут беше полошо од тропање на канти. Мртов сериозен сум.

Ти пишав зошто те разбрав...ќе му влезеше со клизачи ради гејскиот џангл :icon_lol:

Ме чуди, како бе тоа било фино во споредба со тоа пред 2 години шо се вртело?
Шо се вртело пред 2 години бе брааааат? Јоле и Лејмовер со дрвени лажици мавале на грамофоните, па било боље?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom