Drum and Bass

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Нема dubstep журки во земјава, штета
icon_neutral.gif
стрикно геј днб со џангл примеси и реге сеплови за разиграни девојчиња со косите лево десно и штиклите раштракани на сите страни (без навреда за женската страна, ама така ја доживувам музиката што се пушта низ Скопјево)...бар да научи нешто ново народов...доста веќе на turn down the lights се палат :icon_lol:

пс
ова за сеопшто добро го зборам, не мрчам ради реда.

Без гајле, прајме ја и ти Therapy Sessions, па ко му ј*бе матер! <3

Вечерва во Бони (одма до Седмица, Грцка амбасада) се дешава Милфкру најт, има днб-ебм-индустриал-дрон и секаков вид на ретка музика за кул народ. Влез е гага, почињаме од 21:30....кој сака да дојде бујрум.

Екстра, екстра...праиме презентација на новото чудо што го имаме во круто
gemini-itrax-black.jpg

Вечерва во Бони (одма до Седмица, Грцка амбасада) се дешава Милфкру најт, има днб-ебм-индустриал-дрон и секаков вид на ретка музика за кул народ. Влез е гага, почињаме од 21:30....кој сака да дојде бујрум.

Екстра, екстра...праиме презентација на новото чудо што го имаме во круто
gemini-itrax-black.jpg

Тучкест, се думам дали вечер да идам и капан на едно исто константно, дали да баталам па да идам на тој фраерот од Србија у Кастро утре, [патем, кажи ми шо му е стилот? Ако знаеш? Пошо преку кур од ликвиди на СлавЧе и џангл од 85та на Јоле] или да ти дојдам вечерас у клубчево, или шо и да е..

Тучкест, се думам дали вечер да идам и капан на едно исто константно, дали да баталам па да идам на тој фраерот од Србија у Кастро утре, [патем, кажи ми шо му е стилот? Ако знаеш? Пошо преку кур од ликвиди на СлавЧе и џангл од 85та на Јоле] или да ти дојдам вечерас у клубчево, или шо и да е..

У клубчево е фри ентренс така да бујрум си на даб степ драм и бес и сез и све.
Капан е кул, Славе е преокеј.....Утре сајд уан ќе напраи партали, еве ти чистоинформативен стил на истиот дечко

И башка, несмее да се пропушти диџеј кој што настапуел бек ту бек со ЛТЈ Букем, ЧејсиСтатус, Сабфокус. Партали е мајсторот :)

Ах, ако нешо фали у Скопјево, тоа се дабстеп журки и терапи сешнс, терапи сешнс не очекувам да напраи никој пошо се дундиња сите, па ќе си праам ја..
Ама ради дабстепов..ух, незнаеш шо кејф ми праи :) 99% посто идам, 99% само ради дабстепот <3
Поздрав, потврд, и одлична журка пријателе <3

топ беше само ми нафура малце шо се напраи гужва ептен,едвај стоев немоеш да потскокнеш малце а не па друго...како и да е добро ги сврте плочите шо би рекле САјД1 :wink:

Петок журка со Р. - Н.С. (такозвани Џубре Мали) во Бони
Сабота журка на Lotus Lounge Barот(Виноскоп, Плоштад Македонија) со Swarley (такозвани Точкест)
Бујрумси башалар
7518_154289373994_647753994_2818609_8318812_n.jpg

Дебел, да частиш една било која, па и pendulum за широка народна маса нека е :icon_lol: па се гледаме...

Тоа не е днб, тоа е геј џангл на кој веќе ми е преку К да одам...сакаме дабстеп и днб журки аман више па..:icon_lol:

Тоа не е днб, тоа е геј џангл на кој веќе ми е преку К да одам...сакаме дабстеп и днб журки аман више па..:icon_lol:

Ќе идам. Ќе идам пошо 3 недели неам отидено у капан. Ќе идам пошо нема нишо друго шо ми преостанува. Ме занима шо жур ќе напраи Рахмани.

Али, дефинитивно, тотално се слагам со тебе.
На скопјево му требаат терапи сешнс и дабстеп журови.
Ако веќе на никој не му држи гзот за терапи сешн, барем на журови нека се рока ДнБ, преку кур од џангл од 92ра, преку кур од афродајт, делинџа и ману чао [lol-.-]. Ако више не пуштаат Panacea, Limewax, Ewol, Tech Itch, Submerged, The Sect, Illegal Operations и Unknown Error, барем нека рокаат Spor, Noisia, BSE, Sub Focus, Мирко&Славко, малце почесто, нешто пристојно, нешто по темно и помалце ликвидно -.-

Барем да напишат џангл бејс или геј џангл или џангл за девојки со косите разлетани во воздух...само днб не, има на википедија нека се заинтересираат малце околу жанрови, стилови, подкатегории и сл. Зошто 5 днб песни во неколку часовна журка не е синоним за днб забава, да дојдат странци ќе ни се смеат на неписменоста.

Искрено, не ми се веруеше дека медењак ко Рахмани ќе рока толку жустар ДнБ...
Жими се ме изненади...
Не беше da usual gayJungle ствар, рокаше страшно добри ствари од SubFocus, Black Sun Empire, некој wicked семплови од продиџи, малце пендулум за цурите да провеат косенца, малце Spor....
Се на се, сасвим одлично :) Со Виклер у тандем....
Мед!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom