Drum and Bass

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе има днб во Штип, најверојатно ќе има посебна тема за тој настан. Напролет би требало да има.

Во сабота 08.01.2011 Кинетик у Кастро. Резиденти Трајо-Гејм Овер и Дарко Степич.

Корекција на место на одржување на журот, ќе биде во Капан Ан.
Еве го и флаерот
kinetik_kapan_an.jpg

Среќнa Нова година Џанглети и Џанглисти !

MJM продолжува со својата Balkan Beat Bazaar традиција, овој пат ви го преставуваат Кинетик од Белград. Вторпат во нашиот град откако лани во Кастро ја направи најдобрата днб журка за 2010 ! Скоро издаде плочи за Sinious и Critical, а за 2011 се најавени уште неколку. Дојдете да го слушнете и да видите зошто е еден од најенергичните диџеи на балканот !

Домашна поддршка: GameOver и Дарко Степич.
Почетокот е во 24 часот, влезот е 100 ден.

FB event

Добар днб/дабстеп/мапстеп разрокаа момците во местото во луна парк :icon_lol: стварно везе немам како се вика ни ништо, али беше коска нека има уште!!
Чао пријатно

После неполни четири години, клубот Кастро ке престане да работи.

Најдолгиот клупски резидент - журките под името "Новата манџа на старата школа" донесоа многу свежина во ноќниот живот и истовремено споија на едно место многу луѓе со различни музички сфаќања. После 94 журки со домашни и диџеи од странство доаѓа времето да ја затвориме серијата, која по некоја случајност сезонава излегува точно на 24 :)

Овој Петок ке биде последната, 95та журка, а во неа може да очекувате се и сешто. Правците на кои најчесто се "ограничуваме" како и последниве три години се: Hip Hop, Drum & Bass, Breakbeat, Dubstep, Reggae, Rock, листата продолжува..

Огромна благодарност до сите кои од почетокот ги поддржуваа журките па до новите клинци кои се појавија неодамна. Сите докажавте дека оваква вечер многу му фали на Скопје !

После оваа журка следи пауза иако постои можност наскоро да се видиме во некој друг клуб, но затоа потоа :)

Доста беше сентименталности, се гледаме на подиум !

Вашите готвачи,
GameOver & Славе

Што знам, неколку пати у изминативе четири години имаше најави дека ќе престанел со работа...
Демек, this time is for real?

anomalianativa.jpg

Аномалиа Натива е drum'n'bass дуо од Скопје кое стои зад првиот Македонски днб албум „Премногу Дрско“ . Сабота, 14ти мај, ќе ја имаат честа да испрезентираат квалитетно потресувачка музика пред Штипската публика.
Со голема чест ви ги најавуваме и гостите за овој настан.
Добро познатите Кацар и Џоле од Токсикологија ќе се погрижат за кревањето на атмосферата и лиричниот дел.
DJ Glodaragz ќе ја загрее публиката а DJ Nultabyte, кои стои зад Neuritmix радио емисијата , ќе ја финишира вечерта.
Спремете се за квалитетен drum'n'bass и dub-step и одлична вечер во Домот на Млади.

влез:100 ден. (на врата)

FB event

Јебем ли га, матура полагам тоаш -.-

Еи јадеш гомна, black sun empire!
Жими се, ќе размислам да отидам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom