Продавам - Купувам

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
Најдов 4 мали мачиња на кои што им треба ептен голма нега, зашто се стари само 3 дена.
Бидејќи јас не сум во состојба да ги чувам, поради тоа што веќе имам куче и папагал би ги дала на некој што 100% ќе гарантира дека перфектно ќе се грижи за нив.

Негата бара 10 пати на ден да се хранат со шприц ( по малку ) и да се масираат.

Барам поклон

baram pitbul maski na poklon

Буцио тешко дека некој ке ти даде на поклон,баш Питбул али пробај си ја среќата.

Јас барам мечка на поклон. Може?

Единствено според мене да најдеш питбул на поклон е некој стар пред умирање или можеби некој што е до крај раскасапен од некоја борба.

Коа веќе се бара поклон
Ја би сакал англиски стафорд :) чистокрвен!

А јас сакам прасе, ама морско да биде :helou:

Јас пекинезер би сакал:smir:

Барам куче (милениче)

Дали некој подарува куче, али машко?Или дали некој ќе ме упати каде се подаруваат кученца.Али расни.
Ви Благодарам однапред.

Rasno kuce na poklon spored mene tesko deka ke najdes, osven ako ne ti go podari nekoj blizok prijatel.

Мојата кучка моментално има мали кученца сите се машки,ама не се некоја раса,не се ни ДОЧ али се најубави.Ќе ги сликам деновиве и ќе поставам слики,ако има заинтересирани повелеле

Мојата кучка моментално има мали кученца сите се машки,ама не се некоја раса,не се ни ДОЧ али се најубави.Ќе ги сликам деновиве и ќе поставам слики,ако има заинтересирани повелеле

Сликај ги, и кажи ми барем што раса е кучката и кучето од кои се правени.Е само една прашање, ги подаруваш или продаваш?

Abe ne znam sto rasa mi e kuckata,bidejki ne se razbiram do tolku.Malecka e,busava,kafeava e...imam sliki od nea u kajgana naj milenice,ako ne te mrzi pobaraj pa ke vidis,a sparena e so kuce isto kako nea,i da gi podaruvam.Vcera gi slikav malite i denovive ke gi postavam na Kajgana,samo da mi go vratat kompjuterot,na popravka e:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom