Продавам - Купувам

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво, пријателчиња. Сакам да прашам како можам да купам корги кученце во земјава или од Европа некаде? Благодарам однапред

Здраво. Сакам да купам златен ретривер, продава некој или познава некој што продава ? Благодарам

Продавам чистокрви персиски мачиња, доколку е некој заинтересиран нека ми пише. :)

продава некој бигл, или која одгледувачница има.

и некој искуство со расата, темперамент и сл.
јас имам jack russel, па горе доле мислам дека се исто активни т.е. хиперактивни

Продавам кучиња од расата златен ретривер. Кучињата се прочистени, вакцинирани, со здравствена книшка и педигре. Седум седмици стари, спремни за подигнување.

Attachments

• IMG_20180810_122017-оглас.jpg
    IMG_20180810_122017-оглас.jpg
    772,5 KB · Прегледи: 50
Се очекува одлично легло Ердели од прекрасно потекло кон крајот на Август. Двајцата родители имаат одлични резултати на изложби, како и здравствени тестови и сертификати. За повеќе информации, пишете ми во приватна порака.

1565713056180.png

Mene me interesira kade e snimano za hd i ed?

Се очекува одлично легло Ердели од прекрасно потекло кон крајот на Август. Двајцата родители имаат одлични резултати на изложби, како и здравствени тестови и сертификати. За повеќе информации, пишете ми во приватна порака.

Прегледај го приврзокот 215006
Среќно со леглото и од мене.

Се продава Ердел Териер мажјак роден на 29.08.2019 со изложбен потенцијал и фантастично педигре со многу американски гранд шампиони и интернационални шампиони. Родителите му се здравствено тестирани и имаат освоено голем број титули на изложби.
received_2451676061615117.png

Познавате ли некој што продава мали питбулчиња? :) Пишете ми во порака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom