CaMeC
Рамос - 4
Konecno da pobedi Deportivo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zasluzivme mnogu poise pobedi ama srekata ne bese na nasa stranaKonecno da pobedi Deportivo
Има време да се покаже тоа!Сеуште не е завршена сезоната,има уште многу кола во кој Депортиво може да тепаZasluzivme mnogu poise pobedi ama srekata ne bese na nasa strana
Што ти е на тебе?Лига на Шампиони е малку,титулата е главна целCetiri boda se dovolni. Nereseno so betis i pobeda so getafe
WILHEMSON potpisal za deportivo!!!!!!!!!!! Uf kakvo zasiluvanje sigurno vlagame i u liga na sampioni![]()
Да се надеваме дека нема да изгубат,инаку нема титула во Примера!!Па и пенал промашиле...
Нејќам да звучам песимистички, ама со Гетафе ќе ја усерат...:smir:
Вилхемсон е десно крило,а Гвардадо е лево крило.Не знам колку може да биде заменет еден од најдобрите фудбалери на Депортиво.Инаку за нередите ни малку не ми се допаѓа тоа,може да бидат казнети и двата тимаНавивачка пресметка во Севиља
Победата на Ла Коруња над Бетис во саботата остана во сенка на големите нереди што во Севиља ги приредија навивачите на двата клуба на стадионот Мануел Руиз де Лопера. Фановите имаа физичка пресметка пред почетокот на мечот и неколку од нив со тешки повреди беа пренесени во една од болниците во градот.
Во немирите беа запалени неколку автомобили, нанесени се штети на околните згради, а четворица навивачи се уапесни. Ла Коруња на крајот оствари победа од 1:0 и конечно излезе од зоната за испаѓање.
FABRIL 3 - SAN ISIDRO 1 (SEGUNDA B)
Deportivo b e povtorno na vrvot, gazime na site frontovi!!!!!!!!!
Za zal guardado e povreden eden mesec no zatoa wilhemson e in!!!!!!!!!