Најлошиот модел од Nokia N-Series

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување

Кој од следниве Наведени Нокии е најлош по дизајн/функции и издржливост според вас:

• Вкупно гласачи
    36
Ее па не е до толку лош Некроо:nesum:, мене ми е по добар од N73 на пример. А за најлош стварно незнам кој би бил зашто не сум ги видела баш сите онака како што треба.:helou:

N90 iskaca najdobar spored anketava:)PRODAVAM NOKIA N90!!!

Od site tie mobilni mislam deka N70 i ne e tolku los.Negovata cena od 120-130 evra go pravi evtin telefon so solidni performansi.A za maskite jas na nokia 6600 imam originalna maska stara 2 godini i nisto ne i fali.Nema sovrsen telefon.

некро сигурно ќе ми дозволиш да објавам скриншот од еден странски форум т.е. гсм форум каде што гласале 600 луѓе за најлоша нокиа од н-серијата
е ова се вика гласање !!!:3:

Attachments

• WORST NOKIA.JPG
    WORST NOKIA.JPG
    50,3 KB · Прегледи: 24
http://gsmhosting.com/vbb порано бев супермодератор на форумов, требаше да ме изгласаат и за администратор ама имаше љубоморни фаци и ме бутнаа сеа сум само спамер со пауер јузер и техничка подршка за самсунг и сименс, а za анкетава на кајгана што мислиш од каде ми дојде идеава?

btw се разбира дека гласале преку 200 луѓе на анкетава, затоа што форумов дневно го посетуваат од 500 до 10.000 (иако пред 2 години беше направен рекорд од 16илјади и кусур јузери во еден ден а сега ги има мин 3 пати повеќе регистиррани) јузери кои стрикно само со мобилни се бават.

http://gsmhosting.com/vbb порано бев супермодератор на форумов, требаше да ме изгласаат и за администратор ама имаше љубоморни фаци и ме бутнаа сеа сум само спамер со пауер јузер и техничка подршка за самсунг и сименс, а za анкетава на кајгана што мислиш од каде ми дојде идеава?

btw се разбира дека гласале преку 200 луѓе на анкетава, затоа што форумов дневно го посетуваат од 500 до 10.000 (иако пред 2 години беше направен рекорд од 16илјади и кусур јузери во еден ден а сега ги има мин 3 пати повеќе регистиррани) јузери кои стрикно само со мобилни се бават.

:helou:знам дека од таму ти е идејата, ама не сум знаел дека си бил супермодератор, браво !!!
а такви фацки и типци стално постојат, има и на овој форум такви
мене, ми беше поентата да биде помасовно гласањето и што повеќе луѓе да има на форумов што се разбираат во мобилни !!!
:3: СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ :xmas1:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom