Помош за име за бенд

• Креатор на темата Креатор на темата Vanish
  • Време на започнување Време на започнување
Леле колку глупости се изначитав:pos2:
Него, и шефот на темава се изгуби?

Совет од вас сакам, другиве од мојот бенд одбрале име за бендот, ќе сме се викале Dark Zone (треш метал свириме), мене некако не ми се допаѓа незнам зошто ама не ми прави мерак, сакам да видам ваши коментари.

Мене ми се свиѓа, иако можело да биде пооригинално и откачено. + Dark side e боље :wink:

а зашто?не можете сами да смислите?нели,име на нешто лично,треба да биде нешто што на вас ви значи тоа?што вас ви се свиѓа?толку не знаете што ви се свиѓа и звучи добро како име за бенд?еве,јас да би имал бенд,одма имам предлози,ама тоа е лична стварр сепак.

Совет од вас сакам, другиве од мојот бенд одбрале име за бендот, ќе сме се викале Dark Zone (треш метал свириме), мене некако не ми се допаѓа незнам зошто ама не ми прави мерак, сакам да видам ваши коментари.

клајте бе некое име на гз да паднат, сите рокеришта тук сакаат да се викаат ДАРК, ХЕЛ, САТАН, ВАЈЛД.... се то е иживеано и не е појќе во мода, клајте некое име повеќе на нашки:

Бакарно гумно

Распеани металци

Зулум Рокери

Ајвани

black angel напиша:
dobro ako nemate so pametno da piseste ne gi trujte temive so vastite glupavi zezancii so ni 3 god deca ne gi pravat

можда,ни на 3 години не прават такви глупости,но на 3 години децата пишуваат вакви глупости,без никакви интерпукциски знаци,без ништо.од многу мал,сум мрзел таков начин на пишување.тоа доликува на некоја неписмена личност,а ако си тоа,тогаш е сфатено и прифатено.

клајте бе некое име на гз да паднат, сите рокеришта тук сакаат да се викаат ДАРК, ХЕЛ, САТАН, ВАЈЛД.... се то е иживеано и не е појќе во мода, клајте некое име повеќе на нашки:

Бакарно гумно

Распеани металци

Зулум Рокери

Ајвани
Тоа и јас викам, затоа не ми се допаѓа името и на мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom