Фан клуб - РК Металург

Супер играат. Се изненадив искрено.

Сигурно ке паднат сред Автокоманда...и они и Барселона!
:vozbud:

И покрај почетничките грешки на моменти, момците сфатиле дека и Кил е екипа составена од ист број на ракометари ко и Металург, луѓе со по две раце, нозе и глава...

Напред наши!
Само храбро!

Ако подобриме игра за 20% и судиите не остават на мира....може и да ги тепаме, зошто да не?!

:vozbud:

И покрај почетничките грешки на моменти, момците сфатиле дека и Кил е екипа составена од ист број на ракометари ко и Металург, луѓе со по две раце, нозе и глава...

Напред наши!
Само храбро!

Ако подобриме игра за 20% и судиите не остават на мира....може и да ги тепаме, зошто да не?!

А тоа значи дека треба да ги прекинеме нивните опасни контри од кои даваат лесни голови.

Мило ми беше што им го закачи борко од гол в гол.Знаев дека ќе се случи такво нешто имав предосеќај.Ајде момци храбро во второ полувреме.

толку беше од квалитето што го имаме си дојде голема разлика губиме со 19 разлика.

и овој резултатр само може д ане плаши дека на светско ќе не пунат.

Не ми се верува како аматери се толку наеднаш да ги наполнат :(

Одлична игра. Покажаа квалитет, кој се надеваме во иднина ке донесе поголеми резултати.

Незнам што толку се палите...Гил се европски вицепрвак. Нешто што е Челзи во фудбал.

Браво момци!

Тууууууу знаеш шо е 9 разлика на гости кај кил а коефициент 1.01 не сметаат овие од кај ли се дојдени ние им извадивме 9 разлика ама ептен зицери утињаат у пм.
Инаку презадоволен сум.

Супер играат. Се изненадив искрено.

Сигурно ке паднат сред Автокоманда...и они и Барселона!
Сериозен си или? Ќе играт во Борис Трајковски.
Инаку играта и на мене ми се допадна.Само многу се брзи, додека да трепнеш си примил гол

значи да сумираме, решавачки беше лошиот старт на втарото полувреме на металург каде прими 6 а даде 1 гол и тешко е да с еигра против толкава разлика од 9 гола. ианку ако се спореди играта на металург од пред две години сега малку е подобрена, сепак металург е релативно нов, млад клуб кој нема искуство во овакво натпреварување.

и секако прашање до треенрот, зашто не го стави да брани брестовац затоа што ристевски имаше скромни 8 одбрани?

На моменти се покажаа како рамноправен ривал на европскиот првак, на моменти прикажуваа како изгледа една неискусна-неуиграна екипа. Вторите моменти беа почести од првите, затоа резултатот е каков што е. Сепак јас сум задоволен од тоа како изиграа, бидејќи покажаа дека има надеж за ракометот дека и Македонија е голем играч на европската сцена. Малку пристрасност од судиите, сепак реномето на Кил е ОГРОМНО, малку брзоплетост во играта на Металург, неискористување на играч плус, каснење во контри, трема и паѓање под имресии од самиот звук на К-И-Л... но, ајде да бидеме оптимисти, ќе се средат момците. Со еден класа играч кој ќе повлече во клучните моменти и со подобар стратег овој тим може да стигне меѓу најдобрите 4 во Европа. Браво за Металург. :)

Odlicni sme,samo taka da prodolzime.Ako se namalat tehnickite greski ke se stigne do dobri rezultati.Samo napred

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom