- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.966
- Поени од реакции
- 9.596
Ја незнам шо не се згаснет овие само одвлекуваат крајот им се надѕират и е очигледен во таква се провалија да ни чудо не им помагат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Очигледно гледаат да искористат парите од агенција за спорт, е сега ако имаат намера да го спасат клубот и да почни да работи како шо треба во ред. Но ако е намерата само за полнење џебот тури му кур, па нели ги исчистиле долговите? Уште лани претседателката се фалеше во подкастот на балкан хендбол дека со старите долгови средиле, па договорија еден куп солени играчи за наши простори и на крај што се случи, си заминаа уште не дојдени.Ја незнам шо не се згаснет овие само одвлекуваат крајот им се надѕират и е очигледен во таква се провалија да ни чудо не им помагат.
Заев и Грујо лајна да јадет за ова моет очигледно дека лажит сушит од убајна никој небегатОчигледно гледаат да искористат парите од агенција за спорт, е сега ако имаат намера да го спасат клубот и да почни да работи како шо треба во ред. Но ако е намерата само за полнење џебот тури му кур, па нели ги исчистиле долговите? Уште лани претседателката се фалеше во подкастот на балкан хендбол дека со старите долгови средиле, па договорија еден куп солени играчи за наши простори и на крај што се случи, си заминаа уште не дојдени.
Јасно, инаку Наумче тој модел го користи и во други ракометни клубови каде што 90% од парите од агенција и спорт завршват во општина место во клубовите, па делат таму со Крадоначалниците.Металург му должи на Наумче, он е претседател во агенција за спорт и млади, им префрла пари од ваучерите и пола му се враќаат кај него на сметка, коа он ќе расчисти ќе се распадне тимот и толку.
Сите скоро им си отидоа. Дури и Иван Марковски почна да ги тужи (не знам зошто се нафаќаат тренериве овде да работат ако таква е ситуацијата и никој не е платен). Сега дури и Скопје може да е појак од нив.![]()
Лоши вести од Будимпешта: ЕХФ го суспендира Металург! - 24 РАКОМЕТ
На финалниот викенд на Европското првенство во Будимпешта, состанок имаше Извршниот Комитет на европската куќа на ракометот, на кој има и одлука што го засега и тимот на Металург. Како што неофицијално дознаваме били разговарано за Металург и донесена одлука која што не е во прилог на...24rakomet.mk
Сите скоро им си отидоа. Дури и Иван Марковски почна да ги тужи (не знам зошто се нафаќаат тренериве овде да работат ако таква е ситуацијата и никој не е платен). Сега дури и Скопје може да е појак од нив.
И мене не ми е јасно што Марковски се нафати кога Кастратовиќ рече дека 9 месеци не зел плата. Што, очекуваше некако магично дека него редовно ќе му даваат?Сите скоро им си отидоа. Дури и Иван Марковски почна да ги тужи (не знам зошто се нафаќаат тренериве овде да работат ако таква е ситуацијата и никој не е платен).
И мене не ми е јасно што Марковски се нафати кога Кастратовиќ рече дека 9 месеци не зел плата. Што, очекуваше некако магично дека него редовно ќе му даваат?
Може си рекол дека ќе тужи ако не го плаќаат па затоа се нафатил. Еве сега и Котевски застана на клупата, а еве изгледа ќе ги суспендираат во најнизок ранг.И мене не ми е јасно што Марковски се нафати кога Кастратовиќ рече дека 9 месеци не зел плата. Што, очекуваше некако магично дека него редовно ќе му даваат?