Фан клуб - РК Металург

Ја незнам шо не се згаснет овие само одвлекуваат крајот им се надѕират и е очигледен во таква се провалија да ни чудо не им помагат.
Очигледно гледаат да искористат парите од агенција за спорт, е сега ако имаат намера да го спасат клубот и да почни да работи како шо треба во ред. Но ако е намерата само за полнење џебот тури му кур, па нели ги исчистиле долговите? Уште лани претседателката се фалеше во подкастот на балкан хендбол дека со старите долгови средиле, па договорија еден куп солени играчи за наши простори и на крај што се случи, си заминаа уште не дојдени.

Очигледно гледаат да искористат парите од агенција за спорт, е сега ако имаат намера да го спасат клубот и да почни да работи како шо треба во ред. Но ако е намерата само за полнење џебот тури му кур, па нели ги исчистиле долговите? Уште лани претседателката се фалеше во подкастот на балкан хендбол дека со старите долгови средиле, па договорија еден куп солени играчи за наши простори и на крај што се случи, си заминаа уште не дојдени.
Заев и Грујо лајна да јадет за ова моет очигледно дека лажит сушит од убајна никој небегат

Металург му должи на Наумче, он е претседател во агенција за спорт и млади, им префрла пари од ваучерите и пола му се враќаат кај него на сметка, коа он ќе расчисти ќе се распадне тимот и толку.

Металург му должи на Наумче, он е претседател во агенција за спорт и млади, им префрла пари од ваучерите и пола му се враќаат кај него на сметка, коа он ќе расчисти ќе се распадне тимот и толку.
Јасно, инаку Наумче тој модел го користи и во други ракометни клубови каде што 90% од парите од агенција и спорт завршват во општина место во клубовите, па делат таму со Крадоначалниците.
Ако има салам инспекција во државчево нека истражи како се трошат парите кој му следат на клубовите, пс тоа не се пари на мајка му и татко му на Наумче, туку наши државни пари за подобар ракомет во Македонија.

Сите скоро им си отидоа. Дури и Иван Марковски почна да ги тужи (не знам зошто се нафаќаат тренериве овде да работат ако таква е ситуацијата и никој не е платен). Сега дури и Скопје може да е појак од нив.

Сите скоро им си отидоа. Дури и Иван Марковски почна да ги тужи (не знам зошто се нафаќаат тренериве овде да работат ако таква е ситуацијата и никој не е платен). Сега дури и Скопје може да е појак од нив.

Мене не ми е јасно зошто воопшто носеа странци последниве 2 години демек ќе се заканеле за второ место. Сто пати поарно ќе им беше тие неколку добри млади играчи што ги имаа да им дадеа шанса + уште неколку уште помлади, па макар и се бореле за опстанок. На млади сили, борба за 10то место онолку долго колку што е потребно за да се покријат долговите, па после дури нека почнат наново да градат екипа. Ова што го прават нема логика....

Сите скоро им си отидоа. Дури и Иван Марковски почна да ги тужи (не знам зошто се нафаќаат тренериве овде да работат ако таква е ситуацијата и никој не е платен).
И мене не ми е јасно што Марковски се нафати кога Кастратовиќ рече дека 9 месеци не зел плата. Што, очекуваше некако магично дека него редовно ќе му даваат?

И мене не ми е јасно што Марковски се нафати кога Кастратовиќ рече дека 9 месеци не зел плата. Што, очекуваше некако магично дека него редовно ќе му даваат?

Гарант го нервирала жената по цел ден, па ајде ќе изчезе малце од дома....

Може си рекол дека ќе тужи ако не го плаќаат па затоа се нафатил. Еве сега и Котевски застана на клупата, а еве изгледа ќе ги суспендираат во најнизок ранг.

Вештачките јојо клубови вака завршуваат, сега Минчолург, догодина франкенштајнот од Битола, Еурофарм Работник.

Иако одамна ги надминавме, сепак причинува мала радост што пропадна оваа творевина. Памтам таму нешто пред 2010, гревовите од темната страна правеа калкулации кога ќе пропаднел Вардар. Го испраќаа михајло во пензија, а Вардар во стечај. Штета што си го заборавија клубот откога паднаа на спортски план, задоволството ќе беше поголемо.
Како и да е, rest in piss сељаци!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom