Духови, сеништа (сенки)...

• Креатор на темата Креатор на темата PANKERKA
  • Време на започнување Време на започнување
Духови!

Епа ми се случила една необјаснива работа што морам и духовите да ги замешам. На факс. сум у Бт. и у куќата кај што седам затворив сите врати све фино лепо и легнав да спијам и сабајлето кога станав вратата од кујната што води кон ходникот беше отворена (а се беше заклучено, затворено, проверено).

Инаку за оваа случка пишав на темата „Дали ви се случиле чудни работи“ или така некако беше.

Не верувам дека постојат.
А тоа на Водкамикс... Или не ти текнува дали си ја затворил вратата (си се збунил нешто од сонот) или од провев се отворила. Најчесто „средбите со духови“ се навечер кога мозокот ви е изморен, па така си замислувате некои чудни појави кои „неможе да се објаснат“. :wink:

Какви духови бе шо ви е?
Ко децана мали.. и баба рога да не постои? а? :x

А има повеќе видови духови?
Црнци? Белиц? Хомо-дух? :D :D :D

Дух си е дух
Дали ти е во телото или залутал сеедно...

се шалам...
Иако се плашам од "енергијата" која не движи

Да има повеќе видови. :pos:
Сигурно мисли на тие што „залутале“ а не на тие што ни се во телото. Затоа реков дека не мисли на такви духови:) ( а мислев на тој што е во нас ).

The`bItCh напиша:
Какви духови бе шо ви е?
Ко децана мали.. и баба рога да не постои? а? :x

А во Супермен и Бетмен веруваш? :poos: :poos:

Јас верувам! :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos:

Аман водкамикс, не ја терај секоја тема на сеир. Ќе мора да го оневозможам тоа иконче ако продолжиш по овој терк.
Неверници низаедни!

А тоа во вас, што е?
Tоа во нас е душа. Иако верувам дека можеби душата „живее“ и после смртта, тешко дека без тело ќе може да треска врати, испушта звуци...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom