Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Значи Нора, одиш во кафани, и во вторник, си имаш дури и одредено МАТИЧНА кафана. Потоа ја спомнуваш Очи од Ацо Шопов и на крај ви фито ти се конектирало таму. И плус си Нора Џонс. Па или некој на форумов се заебава со мене или ја да те питам онака кафански-Па џе си бона била цијели мој живот?

Сусар батали српски и пробај со топено сирење....Проверена работа

Сусар батали српски и пробај со топено сирење....Проверена работа

Готово, ми здосади сирењето веќе, ќе се префрлам на друго. Ама тоа не ви го кажувам, да се помачите малку, па може некое маче ќе родите, па мене ќе ми дадете дома да ги чувам.

:pos:

Иначе, Сусар, сето тоа убаво, ама нема логика. Девојче, академски граѓанин (демек), да пие на сред недела. Свирка не бидува, ама ај колку да се работи нешто.

Готово, ми здосади сирењето веќе, ќе се префрлам на друго. Ама тоа не ви го кажувам, да се помачите малку, па може некое маче ќе родите, па мене ќе ми дадете дома да ги чувам.

Крајно оф-топик ама мора да се искористи темава да се повика RickyLFC9.

Членот подарува мачиња, ако серизоно бараш еве можност стварно да добиеш.

Ако не си сериозна сепак Рики ќе гледа некако да ти даде маче :D

Иначе, Сусар, сето тоа убаво, ама нема логика. Девојче, академски граѓанин (демек), да пие на сред недела. Свирка не бидува, ама ај колку да се работи нешто.

Абе јас сум рекол дека кафана и пиење не се за жена али секогаш сум спремен за исклучоци. Иначе самата си крива, со муабетите сама се антилопизираш. Види видео

Абе јас сум рекол дека кафана и пиење не се за жена али секогаш сум спремен за исклучоци. Иначе самата си крива, со муабетите сама се антилопизираш. Види видео

Јас маките си ги кажував, не ми беше у план дека има лавови на темава.. :pos:
Инаку, добро видео у секој случај.

Никој ниту бега, ниту се чувствува недофатлив, а за видеото те предварија погоре.
:)

Сакаш маче да чуваш? Имам за подарување:

1185239_10201691383146384_1975966465_n.jpg

Види го колку е буце :)

Во ова Тао што е кај железничка ја имаш цела провинција на едно место ( битолчанки доминираат) и ги имаш иситите работи на мени што ги има и позади мтв (y)

Може некој да ми каже од која страна освен од кадевњчер сликаат по дискотекиве?

Во Колосеум сега Експо центар на Куку Леле и се напраив Гоце Арнаудов :vozbud:

Може некој да ми каже од која страна освен од кадевњчер сликаат по дискотекиве?

наводно заЗабава сликале ама до овој момент немаат ставено ништо од декември.

Леј сношти... 23/43 Bad Copy ludji i od brace polumente... значи искрено, досега многу го потценував скај али вадење сношти... онаква енергија на таков настап не сум видел. Иако за чудо мнооогу дечиња али океј, имаше нешо фенсерај али не ги биваше. Сепак топ помин :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom