Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Zemzela напиша:
Во Флуид на топло чоколадо па на кантерче...:zlo:

ми шеташ по маало а? а кантер тука одма до флуид доле играш???

феноменално си поминав на роденден,играв,пеев,скокав... од се` по нешто...беше ненормално добро,утре вечер ме чека слично...
и на крај една караница за да ми ја расипе вечерта....
понекогаш знам да бидам голем идиот!

Бев во TABOO и феноменално си поминав!DJ FANI е закон!

Coca-Cola1981 напиша:
ми шеташ по маало а? а кантер тука одма до флуид доле играш???

Кое твое маало, тоа е мое маало, станот ми е на 2 спрата над дијабло, флуид и инсомниа ми се позади зграда.

Со ненормално големо количество алкохол во мене,ми текнува дека бев во Левел и беше доста добро

Кај мене дома,со дечко ми,си јадевме палачинки,и го исплескав во монопол!
eb.gif

бев на роденден и се беше супер додека не се деси нешто сто најмалку очекував и бев нервозна....

Прво бев да ја глеам драмата Сомнително Лице, па после Van Gogh малце, и домче.

Bacillus gagous напиша:
Кое твое маало, тоа е мое маало, станот ми е на 2 спрата над дијабло, флуид и инсомниа ми се позади зграда.

Леле уште еден комшија.......аууууууууууууууу:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Вчера на роденден кај една другарка и си поминав супеееееррр, малце ми се вртеше зш испив отпојќе ама немат гајле, битно успеав да стигнам дома
bk.gif

и јас бев во таboo,комерцијала чиста сношти и некако глупо ми беше, ама затоа во фејмос ептен секси си поминав...

Беф у СЕТ на кантер со колегите од работа.
Па не сфирка у Кастро. фино беше, Декаденс РУЛЗЗЗ
Па после останаф на Сешн Селешн со Мра. Беф со моето друштво плус друштвото на Crazy Rasmus, и фино си поминаф.

Vo Fluid pa vo Koloseum...nema da komentiram za Koloseum toa treba da se dozivee
P.S. Alo komsii epa aj nekoj den da se organizirame za Fluid a?

у Кастро, па на Форум. топ ми беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom