Вашата мајка

Многу си ја сакам мама...Ваква мајка еднаш на 1000 години се раѓа. Спремна е во добро и во лошо да стори се за мене. Тоа многу го ценам и го почитувам кај неа :wink:

Мојата мајка е најсовршеното суштество на планетава.Човек полн со разбирање и љубов.Секогаш одмерена со советите,либерална за проблемите,храброст за преземањето на ризиците,жртва за своите деца.Растев покрај жена која знае да се насмее кога е најтешко,да ти да даде целата подршка кога ти е најпотребна,да застане пред сите за нашите интереси.Борец во секоја смисла на зборот.Жена на која и се воодушевувам,која незнае да рече не на желбите,на исполнување на соништата и тогаш кога во новчаникот нема ни десет денари.Жена која нема сила што ќе ја спречи да биде до нас,макар ги прекршила и сите закони на светот.Се сеќавам на моментот кога ми се одбројуваа минутите,кога неспособните медицинари незнаеа што со мене,во мојот дом.Она ме крена како мало дете во раце,не ја сеќаваше ни мојата тежина само бараше начин да ме поврати и успеа во тоа.Се сеќавам кога не ми се одеше од дома,плашејќи се од новото искуство,кога од срам не ни сакав да говорам,она дојде со мене додека се прилагодам,губејќи дневници кој многу и значеа.Кога се караше со професорите,кога ме тешеше од неуспешните врски,кога ми прави лимонада наутро после пијана вечер,кога стои гордо до мене и моите успеси,она е идеална.
Знам дека малце се овие зборови за тебе,но едноставно и цел живот да зборам што си направила за мене ќе ми биде малку.Мајко те сакам,ти си совршена.

The mother is god in the eye's of the child !!!!

Мајката е господ во очите на детето !!!!

covekot e gospod vo ocite na domasniot milenik.
Рандом филозофска реченица... :wink:

Мајка ми... хех. Кога си тинејџер, мислиш дека е чисто зло. Кога ќе пораснеш, сеуште мислиш, ама тогаш дознаваш дека и ти не си ништо поарен.

Мојата, твојата, било чија кога би зборувал во прво лице кој и да е тој некој... не би можел да каже дека не чини. Тоа е неверојатна свесност за нештата, така признава дека и тој не чини, а тоа е речиси невозможно.
Така е, бидејќи начинот на размислување ни е директно креиран токму од нашата мајка. Заедно со брачниот партнер доколку го има... тоа сме ние. Копија, со малку адитиви од страна, но во суштина дупликат.

Мајка ми е океј (логично нели), чудно објективна, па почесто вели дека сум јас крив на места каде нормални мајки велат “не се нервирај, ќе ја убијам ако ја видам“. :toe:

mojata majka definitivno ne cini!Skart fuserska stoka, moze bila dobra na 16-18 g ama karakterot i manirite se ona sto odbiva ili ne kaj covekot.

sto i da kazam e premalku za nea.ja sakam najveke,so celo svoe srce.

Aaaa ne mozam bez majka mi... Da ne povtoruvam dosega nesto vekje sto spomnavte site, samo ke kazam deka denes nemase da bidam toa sum sum, ako ne bese taa(ama moram da go spomnam \i tatko mi). Znaci sekogas si vikav "da imam brak kako na moite, nisto drugo ne sakam"

za se sto sum stanala toa sto sum, i blagodaram nea....citajki gi vasive postovi...svativ malkumina imaat los zbor za majkata...a kako ,koga taa ne rodila i ne donela na ovoj svet,i se grizela i se grizi....iako ne e veke ni potrebno da se grizi...(zboram za mene)i koga ke imam 60 godini ,taa ke mi bide majka ,a ja nea dete... smesno e no taka e navistina........
maminko,ako nekogas go procitas ova znaj deka te sakam do beskonecnosta na ovoj univerzum,i deka si mi naj drugarka i angel chuvar...nikogas nemozam da ti se odolzam.mozebi ne stanav toa sto sakase,no sum primerna cura..(e sea ponekogas i ja go guljam de!!!)i se stremam kon podobra idnina....:smir:

Откако стана скиентолог имам голем разбор со неа...ме сфака и ми помага за многу работи иако некогаш си ги вадиме очите :kesa:прекрасна жена е:smir:

во целост мајка ми и татко ми не се исти, отсекогаш повеќе сум го сакала татко ми а мајка ми за мене била различен свет, но сепакнеизмерно ја сакам и за мене ке биде најубавото нешто во мојот живот.

Епа јас како креатор на оваа тема, би требало нешто да напишам после подолг период.

Мојата мајка, уф... да можам да ја кажам дека ми е мајка, е најголемиот идиот на светов, напраела три деца и едноставно ги оставила кај мајкае да ги чува.

Не можам да поднесам ниеден ден ако помислам бар на неа бар на момент или некој ако ми ја спомне.

Идиот.

Ја сакам како што нема да сакам никој друг на овој свет.Толку ... Те сакам мамо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom