40 дена од смртта на Тоше

• Креатор на темата Креатор на темата gunce
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми се чини помина цела вечност.. Се уште не ми се верува дека те нема. Те слушам, те гледам, не поминува ден без тебе. Ти беше голем човек. Но, не ја постигна таа слава и пополарност само со пеењето. Ти ги обедини сите со твојата добрина, со твојата љубов и енергија. Ти имаше мисија да ни подариш среќа и хуманост, да ни покажеш колку грешиме што не знаеме да ги цениме оние вистинските вредности.
...те сакам Тоше...

Tose bese i sekogas ke bile legenda za nas na nasite deca, vnuci bezraslika sto nikogas nema da go vidat......... Mnogu raboti po negovata smrt ne se napraveni kako sto dolikuvaat ne me ni cudi on e od makedonija a so toa e kazano se. No i da bese nopraveno kako sto trebas nikoj ne ke go vratese megu nas zivite.
Pocivaj vo mir golem coveku....

Поминаа 40 дена, а болката е сеуште голема. Преголема загуба беше ова за сите нас. Почивај во мир АНГЕЛУ наш.

Почивај во мир мајсторе, 40 тешки денови поминаа.

Те сакам...ми недостигаш.
bw.gif

Влезе во рајот.Великану,почивај во мир...

За тебе наш Ангелу

[media]http://www.youtube.com/watch?v=otMB3WVQNVg[/media]

:angel1: :angel1: :angel1:

sonce najmilo pocivaj vo mir............te sakam premnogu:cry::icon_frow:cry:

Поминаа 40дена а болката е се поголема и понеиздржлива.Ги слушам твоите песни секој ден..и несакам и неможам да поверувам дека веке те нема..се надевам барем си срекен..и гледаш од горе..како овој народ ти успеа да го обединиш со својот глас..а уште повеке за жал со твојата смрт..цел свет пати за тебе..но македонија највеке.Го изгубивме највредното и најскапоценото што некогаш сме го имале..знаевме да го цениме тоа..а сега откако те нема..твоето име уште повеке се цени..сега..па и во иднина..кога ке се спомне тоше сите ке знаат за кого станува збор..за човекот кој беше најхуман..со најдобра душа и најдобри желби особено за најмалите..те сакавме..те сакаме сеуште..и ке те сакаме довека!!!Тоше уште еднаш почивај во мир..и лесна ти земја..запомни колку те сакаме..како што и ти нас не сакаше..немој да не заборавиш..зашто ние никогаш нема да те заборавиме тебе...:cry::cry::cry:

Хм, да испишам пост од милион карактери нема да биди доволно, нема да ја покажи мојата понизност кон тебе... нема, малку е.

Затоа само ќе речам, почивај во мир легендо.

Незнам со кои зборови да напишам, што да употребам за да искажам како се чувствувам во моментов.
Можеби кога ова се случи, не бев свесна поради болката за загубата. А сега? Боли и пара како никогаш досега, како да беше вчера.
Просто ме зачудува како може вака да се чувствувам за човек кој лично не сум го познавала, како да сум изгубила член од семејството!
Емоциите се премногу присутни за да би можела да продолжам да напишам било што. Единствено останува отворено прашањето ЗОШТО?
Почивај во мир Ангелче најубаво

Почивај во мир Легендо македонска! Не знам што друго да пишам. :nesum:

Почивај во мир ! Што и да напишам нема да биде доволно за да искажам мојата тага кон тебе АНГЕЛУ!!!:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom