Македонска куќа!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Tрн ја ти го зимам кровот и ти цртам нешто вакво:)
microsoftlogocopycopyaz9.png

па ко ќе поминуваат манги во прекрасни одела со хелихоптери да читаат:)

Можеби сум мала да се мешам во вакви теми.. Ама мене лично бар за однадвор ептен многу ми се свиѓаат куќи со камења во различни димензии.. Само добро израменти нели не како селскине куќи.. И место како кутија врз кутија да се, повеќе со позаоблени делови..
Незнам баш да објаснам на што мислам пошо неможам да се снајдам во поими.. Ама грубо нацртано мислам на нешто вакво -

Незнам дали добро сватив, но сакав да помогнам и да си кажам што мислам јас.. Не ми се смејте мало сум :kesa: :kesa: :kesa: :kesa:

Јас би сакала да се вклучам во внатрешното оплеменување на амбиентот, значи модерни ентериери кои ке даваат топлина и функционалност, но истовремено ке бидат симбол на уникатност и стил.

Трн може да ми пратиш и подлоги, сепак како еден архитект во процесот можам да ти сугерирам и пар свои идеи.

Жени,не да не се добри во архитектурата,добри се,ама повеќе за внатрешна,не ги бива за екстериери.Впрочем добар архитект треба да може да го изведе својот објект се разбира со помош на други соработници.Па не сум видел жена да покрива куќа во досегашнава моја пракса,затоа Трну памет во глава,оти куќа се гради еднаш во животот,сурфај малку на интернет и ќе го пронајдеш она за што навистина имаш потреба.:)

pomognete mi i mene i jas sakam da pravam kuka ne kako na trn pomala e mojata sakam da bide osnova okolu 120-140m2 i potkrovje so 4 spalni sobi
dovolno mi e
ima li nekoj sto moze da mi ponudi da mi pravi proekt arhitektura i statistika i kolku bi me kostal a imam zamisla kako ke bide kukata

Сакаш П + 1, значи.
Локација?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom